Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Delaco

Un pic de magie la „Cheese & Beer Pairing”

Sunt foarte multumit ca am început proiectul GUXT. Mi-am creat astfel ocazia sa lucrez cu [...]

8 Comentarii

Carnati de porc cu cascaval afumat

Carnati de porc (facuti in casa) – Reteta cu cascaval afumat Carnatii de porc sunt [...]

Cotlete de porc caramelizate si gratinate

Aceasta reteta este extraordinar de simpla. Este gata in 25 de minute si singurul efort [...]

1 Comentariu

Prajele de pui cu Grana Padano

Aceasta reteta este inspirata de preparatul indian numit “pakora”, “pakoda” sau “bhajia”, care consta din [...]

Sufleuri cu branzeturi si cepsoara

Sufleurile sunt preparate pretentioase si fine. Sunt, de asemenea, delicioase. Exista o mare varietate de [...]

Osso buco alla milanese – rasol de vitel

Osso buco (sau ossobuco) alla milanese – Rasol de vitel, reteta italiana Osso buco alla [...]

2 Comentarii

Clatite Cordon Bleu cu ragu si mozzarella

Clatite Cordon Bleu – Clatite in toate felurile Cordon Bleu (si nu Gordon Bleu cum [...]

9 Comentarii

Gustari mediteraneene

Gustarile de mai jos sunt simple, aproape ca nu necesita tratament termic si se dovedesc [...]

Cum degustam branzeturile

Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa [...]

Ardei umpluti cu cascaval afumat si bacon

Ardei umpluti Va rog sa nu-mi reprosati ca va prezint a treia reteta la rand [...]

Graten de paste cu branza si piper roz

Imi plac mult pastele, de orice fel. Sunt satioase, gustoase si foarte versatile. Nu-mi vine [...]

4 Comentarii

Graten de cartofi cu trei feluri de branza

Iata o reteta pentru iubitorii de branzeturi. Camembertul cu gust delicat, branza cu mucegai albastru [...]

2 Comentarii

Triangoloni cu sos de unt, salvie si piper roz

Triangoloni sunt paste umplute, asemanatoare cu mai bine cunoscutelor ravioli si tortellini. Dupa cum arata [...]

Crema de branza cu castravete, marar si chimen

Aceasta a fost una dintre primele retete pe care le-am… era sa zic gatit, dar [...]

2 Comentarii

Salata de bulgur cu rosii, patrunjel si branza de capra

Reteta de fata este extrem de simpla. Mananc destul de des astfel de salate, mai [...]

Vinete cu mozzarella si Grana Padano

Am primit de la Delaco un pachet cu cateva produse interesante, cu rugamintea de a [...]

14 Comentarii

Rulouri de omleta cu crema St. Agur

Rulouri de omleta – reteta simpla, usor de facut Incep prin a va spune ca, [...]

Cartofi copti cu ceapa caramelizata si branza Chavroux

Iata o reteta foarte simpla, in care cartofii si ceapa caramelizata pun in valoare onctuozitatea [...]

4 Comentarii

Bilant 2013

La sfarsitul anului 2012, cand am trecut în revista cele întamplate în ultimele 12 luni, [...]

15 Comentarii

Jeleu de castravete cu branzeturi

Sunt convins ca unii ar numi acest preparat “mousse de castravete”, dar consistenta sa, desi [...]

6 Comentarii

Tagliatelle cu crema St. Agur

Reteta de fata este extrem de usoara si de rapida. In varianta sa simplificata (vezi [...]

1 Comentariu

Graten de paste cu legume

Aceasta reteta este potrivita cu zilele mai reci de toamna, cand statul langa cuptorul cald [...]

Salata de vita cu rosii, rucola si Brie

Este o salata foarte simpla, in care gustul pregnant al muschiului de vita si cel [...]

1 Comentariu

Pui cu mozzarella, sos de rosii si busuioc

Asocierea dintre branza mozzarella, busuioc si rosii este una tipica pentru bucataria italiana. Cel mai [...]

Miez de lapte cu relish de ardei

Iata din nou o reteta simpla, potrivita ca gustare. Relishul de ardei este dulce-picant-acrisor, foarte [...]

4 Comentarii

Smochine cu branza albastra

Un preparat culinar mai simplu ca acesta este greu de imaginat, caci se pregateste in [...]

2 Comentarii

Ardei copti cu branza si pesto

Preparatul acesta este potrivit ca gustare, sau cina lejera. Este o reteta de vara, care [...]

4 Comentarii

Salata de fasole verde cu branza si nuca

Aceasta salata rece va propune o combinatie colorata de legume fraged-crocante, servite intr-un dressing usor-acrisor, [...]

Cartofi Hasselback cu sos de branza si cascaval

Cartofi Hasselback – reteta suedeza de cartofi la cuptor Cartofii Hasselback isi trag denumirea de [...]

4 Comentarii

Eveniment "Fun & Grill" – 31 august 2013

Vara se cam apropie de sfarsit, concediile asijderea. Este timpul sa ne reapucam de gratare [...]

2 Comentarii

Bulete de cascaval cu pesto

Caldura mare, dar trebuie sa mancam si noi cate ceva. Reteta aceasta nu presupune gatit, [...]

2 Comentarii

A fost "Fun & Grill", 25-26 mai 2013

Toate cele 22 de locuri la evenimentul “Fun & Grill” din luna aceasta, organizat la [...]

29 Comentariu

Tort de lamaie cu sos de capsuni

Reteta de fata a fost preparata de Costel Clipescu si de mine cu ocazia evenimentului [...]

14 Comentarii

A fost "Branza în Bucate", mai 2013

Mansarda din str. Paris nr. 7A a gazduit ieri, 16 mai 2013, o cina dedicata [...]

Meniu international la "Sunday Grilling" – 19 mai 2013

Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul [...]

Joi, 16 mai, la mansarda: eveniment culinar "Branza in bucate"

Dupa o mica pauza in preajma sarbatorilor de Pasti, reiau evenimentele culinare desfasurate “La Mansarda”, [...]

Pui la cuptor cu legume si crema de branza

Desi nu este foarte rapida, reteta este simpla si are avantajul ca se gateste intr-un [...]

6 Comentarii

Gnocchi cu chorizo si branzeturi

Iata o reteta foarte simpla, la care am folosit cateva dintre produsele comercializate de Delaco: [...]

A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013

În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei [...]

1 Comentariu

Castraveti cu crema de branza picanta

Am avut ocazia in aceste ultime cateva luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]

3 Comentarii

A fost "Fun & Grill" – aprilie 2013

Cred ca cineva, acolo sus, este mare amator de gatit în aer liber. Altfel nu-mi [...]

2 Comentarii

Peste in crusta crocanta de cascaval

Astazi va prezint o reteta foarte simpla si rapida, gustoasa, cu ingrediente care se gasesc [...]

8 Comentarii

Eveniment “Fun & Grill”, aprilie 2013

Desi în ziua în care postez acest articol afara ninge, este deja 26 martie, asa [...]

Tagliatelle cu crema de branza si prosciutto

Dupa retetele in care am folosit crema de branza “Ceva fin pufos”, va propun o [...]

Pasta picanta de ton cu ceapa verde

Am avut in aceste ultime 6 luni ocazia, fericita zic eu, sa colaborez la diverse [...]

4 Comentarii