Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Plinius

Pe scurt despre garum (1)

Zilele trecute am gatit un stir-fry folosind putin prahok, un condiment cambodgian preparat din peste [...]

7 Comentarii

Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (1)

Africa este pentru mine un continent plin înca de mistere, a carui cultura culinara abia [...]

6 Comentarii

Pe urmele pastei de mustar (1)

Unul dintre lucrurile care îmi plac la gastronomie sunt povestile captivante care stau în spatele [...]

Pe urmele foie gras-ului

As fi fost tentat sa cred ca toata lumea a auzit despre acest produs, dar [...]

Mangez-vous français? (1)

Încep astazi un serial despre bucataria franceza. Subiectul poate fi caracterizat, fara nicio umbra de [...]

Pe urmele untului – partea 1

Untul este (alaturi de carnea de porc, oua, untura, seu, ulei de mustar, ulei de [...]

Sparanghel – Hrana regilor

Sparanghel – totul (sau…aproape totul) despre aceasta leguma Sparanghel – Ce este? Cum il alegem? [...]