Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sumac

Pe scurt despre za’atar

Za’atar, sau za’tar, zaatar, zatar, zatr, zahatar, satar etc. este o denumire generica pentru o [...]

2 Comentarii

Pe scurt despre amestecul de mirodenii “aleppo”

Amestecul de mirodenii “aleppo” îsi datoreaza aroma si gustul unui ingredient special, ardeiul iute de [...]

5 Comentarii

La masa cu stramosii – India (7)

Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate [...]

7 Comentarii

Kayseri Mantisi cu sos de iaurt

Manti sunt o varietate de coltunasi (umpluti de obicei cu un amestec de carne tocata [...]

26 Comentariu

Salata Fattoush

Fattoush (fattush, fatush, fattouche) este o salata originara din Levant ce apartine unei familii de [...]

14 Comentarii

Salata de cuscus cu fructe

Incercati aceasta salata si ma veti pomeni de bine. Dar incercati-o pe vreme torida, de [...]

13 Comentarii

Un concediu noroKOS- scurt preview

Da, afirm cu tarie: ai nevoie si de noroc pentru a petrece un concediu deosebit. [...]

14 Comentarii

Pui Negalbro

M-am distrat ieri inventand o reteta mai deosebita si care sa prezinte mesenilor mai multe [...]

7 Comentarii

Curry de cartofi

Este servit ca garnitura, sau ca gustare, in acest din urma caz fiind de obicei [...]

2 Comentarii