12 ani de viaţă

Am mai vorbit despre Wu Xing pe acest blog, şi cu bune şi cu mai puţin bune. Căci aşa este în viaţă. Oricât te-ai strădui, lucrurile nu ies perfect. Ai parte şi de zile bune, şi de altele la care ai renunţa cu plăcere.

Wu Xing face parte din viaţa bucureştenilor de 12 ani, iar alaltăieri (27 septembrie 2011) au sărbătorit acest lucru. Dată fiind colaborarea mea cu ei, am fost şi eu invitat. Am acceptat invitaţia cu plăcere, căci am cunoscut, cu ocazia filmărilor cu Tushin, câteva persoane deosebite, alături de care m-am simţit bine.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Acestea fiind zise, mi-am „tras” costum şi cravată şi am ajuns la etajul 18 de la South Gate Tower, ştiţi dvs., unul dintre cele două turnuri gemene din Piaţa Presei Libere.
Mi-am reîntâlnit prietenii mai vechi, inclusiv Tushin şi băieţii de la bucătărie, dar mi-am făcut şi prieteni noi: patronul şi ceilalţi din conducere.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Ştiţi şi dvs. ce se întâmplă la un astfel de eveniment: vin cei de la Wu Xing cu familiile şi invitaţii lor (clienţi, furnizori, colaboratori, presă etc.), se ţine (minim) un discurs, Tushin face o demonstraţie în stilul său eficient şi exact, se bea, se mănâncă, cântă orchestra, se dansează, se fac poze, se filmează, se dau interviuri pentru presă, se face conversaţie etc. Nu voi insista asupra acestor lucruri – puteţi vedea şi singuri din fotografii -, căci altceva mi s-a părut acolo important.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Faptul că am avut senzaţia că cei de la Wu Xing formează nu o firmă, ci o familie. Chiar dacă mulţi erau prezenţi cu familiile proprii, cele de acasă, mi-au lăsat impresia că sunt legaţi între ei într-un mod special, aşa cum te leagă un scop comun şi multă muncă în echipă.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Ştiu şi ce îi leagă: cei 12 ani de viaţă petrecuţi alături, ani în care au început o afacere, au dezvoltat-o şi au dus-o la un anumit nivel. Ani cu multe realizări şi cu unele greşeli. Ani de luptă, în care au trecut prin momente grele şi prin clipe fericite. Eu am fost acum două zile martorul unei astfel de clipe, şi mi-a părut bine că am fost acolo şi mi-a părut bine că am colaborat cu ei.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Le urez încă mulţi asemenea ani, în care să livreze multe sute de mii de porţii de mâncare chinezească bucureştenilor şi în care, ca într-o viaţă fericită, momentele bune să fie mult mai multe decât celelalte. La mulţi ani, Wu Xing!


4 comentarii pe “12 ani de viaţă

  1. memphis spune:

    Da, asa este viata intr-o familie, cu suisuri si coborasuri. Ceea ce conteaza este tendinta generala iar la WuXing a fost una ascendenta. La multi ani si din partea mea!

    • Radu Popovici spune:

      @memphis: Wu Xing a fost prima companie cu livrare de mancare chinezeasca exclusiv la domiciliu, si a reusit sa ca dupa 12 ani sa fie cea mai cunoscuta companie de acest gen si sa aiba cea mai mare cota de piata. Nu este usor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.