12 ani de viata

Am mai vorbit despre Wu Xing pe acest blog, si cu bune si cu mai putin bune. Caci asa este în viata. Oricat te-ai stradui, lucrurile nu ies perfect. Ai parte si de zile bune, si de altele la care ai renunta cu placere.

Wu Xing face parte din viata bucurestenilor de 12 ani, iar alaltaieri (27 septembrie 2011) au sarbatorit acest lucru. Data fiind colaborarea mea cu ei, am fost si eu invitat. Am acceptat invitatia cu placere, caci am cunoscut, cu ocazia filmarilor cu Tushin, cateva persoane deosebite, alaturi de care m-am simtit bine.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Acestea fiind zise, mi-am „tras” costum si cravata si am ajuns la etajul 18 de la South Gate Tower, stiti dvs., unul dintre cele doua turnuri gemene din Piata Presei Libere.
Mi-am reîntalnit prietenii mai vechi, inclusiv Tushin si baietii de la bucatarie, dar mi-am facut si prieteni noi: patronul si ceilalti din conducere.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Ştiti si dvs. ce se întampla la un astfel de eveniment: vin cei de la Wu Xing cu familiile si invitatii lor (clienti, furnizori, colaboratori, presa etc.), se tine (minim) un discurs, Tushin face o demonstratie în stilul sau eficient si exact, se bea, se mananca, canta orchestra, se danseaza, se fac poze, se filmeaza, se dau interviuri pentru presa, se face conversatie etc. Nu voi insista asupra acestor lucruri – puteti vedea si singuri din fotografii -, caci altceva mi s-a parut acolo important.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Faptul ca am avut senzatia ca cei de la Wu Xing formeaza nu o firma, ci o familie. Chiar daca multi erau prezenti cu familiile proprii, cele de acasa, mi-au lasat impresia ca sunt legati între ei într-un mod special, asa cum te leaga un scop comun si multa munca în echipa.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Wu Xing: 12 ani de existenta
Ştiu si ce îi leaga: cei 12 ani de viata petrecuti alaturi, ani în care au început o afacere, au dezvoltat-o si au dus-o la un anumit nivel. Ani cu multe realizari si cu unele greseli. Ani de lupta, în care au trecut prin momente grele si prin clipe fericite. Eu am fost acum doua zile martorul unei astfel de clipe, si mi-a parut bine ca am fost acolo si mi-a parut bine ca am colaborat cu ei.
Wu Xing: 12 ani de existenta
Le urez înca multi asemenea ani, în care sa livreze multe sute de mii de portii de mancare chinezeasca bucurestenilor si în care, ca într-o viata fericita, momentele bune sa fie mult mai multe decat celelalte. La multi ani, Wu Xing!

4 comentarii pe “12 ani de viata

  1. memphis spune:

    Da, asa este viata intr-o familie, cu suisuri si coborasuri. Ceea ce conteaza este tendinta generala iar la WuXing a fost una ascendenta. La multi ani si din partea mea!

    • Radu Popovici spune:

      @memphis: Wu Xing a fost prima companie cu livrare de mancare chinezeasca exclusiv la domiciliu, si a reusit sa ca dupa 12 ani sa fie cea mai cunoscuta companie de acest gen si sa aiba cea mai mare cota de piata. Nu este usor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.