Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu coriandru”, reprezinta cel de-al 600-lea articol de pe acest blog. Aceste 600 de articole au fost publicate în cele 577 de zile de existenta a blogului.
Îndraznesc sa sper ca unele dintre articole au fost citite cu placere si ca ati gasit în ele lucruri interesante si utile; de asemenea, sper ca am fost iertat pentru cele în care nu v-am atins asteptarile.
Va multumesc ca mi-ati fost alaturi si sper sa pot spune acelasi lucru si la al 6000-lea articol.
Aveti dreptate, eu m-am gandit insa la altceva si cam greu de explicat doar cu cateva cuvinte.
Katze
Hallo,
Continutul articolelor si retetelor scrise cred ca sant mai valoroase decat aceasta cifra “600”. Le-am citit pe toate si astfel am incercat sa aflu cat mai mult despre o persoana, un caracter. Raspunsul meu: astept cu mare curiozitate noi articole! Sfatul meu: pastrati calitatea, uitati cantitatea! Uneori aveti nevoie de o pausa pentru a aduna idei noi, o noua inspiratie, o modificare. Iar noi cititorii vom astepta nerabdatori noutatile.
O zi frumoasa
Katze
@katze: Conteaza si cantitatea, totusi. Daca as posta ceva doar 1 data pe saptamana, sau chiar doar la 2-3 zile, s-ar simti imediat ca trafic, in motoarele de cautare etc.
cred ca nu am fost atenta, m-am blocat la cifrele alea mari si n-am mai stiut ce scadere trebuie facuta 🙂 ai dreptate…inseamna ca nu ai lipsit nici o zi de pe blog, ai toata pretuirea mea pt. consecventa si pasiunea cu care o faci dar si pentru felul profesionist in care abordezi diverse teme, cat si pt eleganta cu care raspunzi tuturor, inclusiv unora mai putin binevoitori.
23, pardon, greu cu matematica 🙂
@Radu: hei, 600-577=3, ai chiulit trei zile 🙂 da’ io tot 10(zece) cu felicitari iti acord 😉
@Ada: N-ai dreptate, trebuie sa scazi invers, caci sunt 600 de articole in 577 de zile, adica 577-600, deci am un articol pe zi plus alte 23! Dar daca tot m-ai felicitat, ma fac ca nu vad ca ai gresit. 🙂
Nu a fost articol pe care l-am citit sa nu-mi faca placere . Toate retetele pe care le-am încercat au fost excelente . Sanatate si putere sa ai ca sa poti continua si sa ne rasfeti cu alte articole la fel de interesante, captivante, distractive si în primul rînd utile . Multumim pentru efortul tau , sinceritatea si de ce nu marinimia cu care ne împarti cunostintele tale .Nu sînt multi care au harul tau de a povesti sau de a prezenta o reteta. Am accesat alte site-uri, dar nu m-au inspirat si nici nu m-au incitat sa încerc ceva de acolo. Înca o data multumiri pentru timpul tau acordat noua ,pentru raspunsurile date fiecaruia , pentru informatiile pretioase . Succes în tot ceea ce vrei sa faci în continuare !
@miki: Multumesc si eu pentru modul generos in care imi apreciezi munca.
Problemele practice sunt vazand si facand, vor aparea oricum si altele pe care nu le poti prevedea de la inceput.
Hai, ai atatea cunostinte si informatii pertinente, atatea retete care pot fi accesibile publicului larg, din punct de vedere al ingredientelor, e pacat sa nu pornesti la drum.
@Corina: Ai dreptate. Am pornit deja la drum, eu zic ca sunt cam pe la jumatate.