600 de articole

Oameni buni, vreau să vă anunţ că reţeta de mai jos, cea de „Somon cu coriandru”, reprezintă cel de-al 600-lea articol de pe acest blog. Aceste 600 de articole au fost publicate în cele 577 de zile de existenţă a blogului.
Îndrăznesc să sper că unele dintre articole au fost citite cu plăcere şi că aţi găsit în ele lucruri interesante şi utile; de asemenea, sper că am fost iertat pentru cele în care nu v-am atins aşteptările.
Vă mulţumesc că mi-aţi fost alături şi sper să pot spune acelaşi lucru şi la al 6000-lea articol.


Citeste si articolul →   Gustări de casă

  1. motoimaria spune:

    Felicitari, Radu! Trebuie sa iti multumesc, pentru ca datorita articolelor si retetelor tale, am descoperit condimentele precum si bucataria asiatica!
    Tine-o tot asa!

  2. Corina spune:

    Felicitari, la mai mare, si la mai multe planuri indraznete, asta e sper, doar primul pas.Pasul urmator sper o carte, plina de indicatiile meticuloase si pline de pasiune.

  3. balauru spune:

    La mai mare! Apropo, de ce nu incerci sa publici o carte de bucate cu retetele astea exotice? Stiu ca-i greu … dar cred ca merita efortul, si nu prea am gasit asa ceva prin magazine. Sunt sigur ca ar avea succes.

    Bafta in continuare!

  4. Mirela Stanescu spune:

    Un pic mai mult; avusesem ocazii sa mananc (retete chinezesti si thailandeze in special ), dar nu gatisem atat de exotic, pentru ca nu stiam sa le prepar. Imi plac gusturile si aromele lor, iar stomacul meu le tolereaza cel mai bine.

  5. Mirela Stanescu spune:

    Ma alatur corului de multumitori pentru informatii interesante, documentare, retete; pentru stilul clar, corect si, uneori, cu umor ; pentru lipsa secretomaniei (sunt destule persoane care ”uita” tot felul de lucruri dintr-o reteta ). Asa ca admir si faptul ca impartasesti si celorlalti din pasiunea ta pentru gatit ! Atat timp cat ai sanatate si pasiune, recunostinta si pretuirea celor din jur vin de la sine, pentru ca si munca este de calitate.

  6. Mihaela spune:

    Felicitari Radu! Si eu iti citesc blogul zilnic pentru ca e una din cele mai de folos resurse – documentare si inspiratie – pentru mine. Te admir foarte mult pentru munca si dedicatia ta si-ti doresc mult succes. Cum spunea si Toni, ti doresc sa ajungi sa castigi bani – multi bani – din munca si pasiunea ta!

  7. cristi-j spune:

    deja s-au strans 600 ? ce trece timpul … multumesc mult pentru toate (chiar si cel cu fundurile de tocat … hehehe) si sper sa-ti iasa tot ce-ti doresti !

  8. memphis spune:

    Radu, un sincer bravo pentru tenacitatea, puterea de munca si talentul tau culinar! Stiu, si stii si tu, ca mai ai multe de invatat tu insuti, dar munca de educare gastronomica pe care ai depus-o este impresionanta.

    • Radu Popovici spune:

      @memphis: He,he, mai mult m-am educat pe mine insumi decat pe altii. Oricum, imi cade bine cand imi este apreciata munca, asa ca apreciez mult comentariul tau. 🙂

  9. Daniela Lungu spune:

    Felicitari si la mai multe articole inspirationale pentru noi, ceilalti mai putin creativi si mai putin stiutori in ale gastronomiei!
    Domnule Radu Popovici , va multumesc si trebuie sa va spun ca atat eu , cat si fiica mea am citit cu mult interes retetele , chiar si postul despre fundurile de tocat.
    Numai bine

    • Radu Popovici spune:

      @Daniela Lungu: Multumesc pentru urari. Daca ati citit si articolul despe fundurile de tocat, chiar sunteti pasionate. Raw-vegan, dupa cum ati vazut, nu prea se „pupa” cu preferintele mele; mie chiar imi place sa gatesc, iar asta inseamna sa ma joc cu focul si sa folosesc produse de origine animala. Cred ca am insa printre retetele de salate unele care s-ar potrivi, si mai am si ceva sorbeturi si inghetate. Aruncati o privire pe ceea ce va afiseaza butonul RETETE din meniul de sub header. daca nu gasiti chiar nimic, o sa ma straduiesc sa va gasesc cateva retete.

  10. Nico spune:

    Felicitari. Iti citesc blogul aproape in fiecare zi, de anul trecut din toamna. Cred ca am citit aproape toate articolele, chiar daca nu comentez decat rareori.

    La cat mai multe articole!

  11. incertitudini spune:

    In adolescență aveam zile frumoase ” înghițind ” reviste cu interioare deosebite.
    Nu sunt o gurmandă, dar , deseori, m-am hrănit din farmecul retețelor pe care le-am citit pe blogul dvs. Unele sunt adevărate poeme.
    Felicitări și la 6 cu multe multe zerouri!!!

  12. simina spune:

    Radu, felicitari! Nu-mi vine sa cred ca ai scris mai mult de un articol ZILNIC. Mi se pare o munca fantastica, dusa intr-un ritm infernal. Eu nu as fi fost in stare.
    Nu te scuza pentru micile greseli. Eu sunt redactor si stiu ca un articol de calitate se scrie in cateva zile. Faptul ca tu ai facut asta ZILNIC, de aproape 20 de luni, te scuteste de scuze.
    Vreau sa iti multumesc pentru blog si sper sa te citesc multi ani de acum incolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.