Iată că s-a încheiat şi cea de-a şaptea ediţie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constând dintr-un termometru pentru cuptor si gratar, oferit de campinggrill.ro, revine cititorului Cami.

Felicitări, Cami şi, te rog, contactează-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi coordonatele locului unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Sper ca acest accesoriu să-ţi placă şi să-ţi folosească.

Din păcate, această cea de-a şaptea ediţie a concursului a fost şi ultima. Experimentul meu, acela de a “mitui” cititorii (cum mi-a spus un prieten) ca să interacţioneze mai mult pe blog a fost un insucces. Nu numai că nu se comentează mai mult, deşi în primele saptamani de experiment numărul comentariilor crescuse aproape spectaculos, dar în ultimele două luni am impresia că se comentează chiar mai rar decât înainte. Mă văd silit să opresc acest proiect şi să-mi recunosc eşecul.

Sunt dezamagit, dar probabil “vina” este la mine; cred că genul de articole publicate de mine, chiar şi de reţete, nu este unul care să incite la comentarii… şi nici la vreo reacţie în general. Recunosc că îmi place traficul şi “pălăvrăgeala” cu cititorii, dar îmi place şi mai mult să gătesc şi să scriu ceea ce este pe gustul meu, aşa că în această privinţă nu am de gând să schimb nimic.

Le mulţumesc celor, nu mulţi la număr, care mi-au fost alături în aceşti aproape 4 ani de blogăreală şi care au comentat constant, indiferent de prezenţa sau lipsa “mitei” oferite prin premii. Sper să fim împreună şi în continuare si sper ca acest blog sa progreseze si el impreuna cu voi.