A fost "Branza în Bucate", mai 2013

Mansarda din str. Paris nr. 7A a gazduit ieri, 16 mai 2013, o cina dedicata branzeturilor si vinului si s-a bucurat de colaborarea cu firme de prestigiu din domeniul alimentar: Delaco, Halewood Romania, Romsuintest Peris si Agricola Bacau.
BranzaBucate01 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 1 - Retetele lui Radu

Seara a punctat, de asemenea, obtinerea, sau reînnoirea, calitatii de furnizor al curtii regale pentru Delaco, respectiv Halewood, ca si premiul obtinut de “Miez de lapte”, declarat, prin voturile consumatorilor, “Produsul anului 2013”.
BranzaBucate02 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 2 - Retetele lui Radu
Meniul, gatit de Costel Clipescu si de mine, a cuprins:
Bulete de cartofi cu branza “Castello Blue” si cascaval afumat, servite cu sos picant
Mini tarte cu ceapa caramelizata, cascaval si crema St. Agur
Branza de capra, în doua variante (simpla si cu crusta de ierburi aromate), cu rosii si pesto
Rulada din piept de pui cu cascaval si spanac
Muschiulet de porc cu sos de branza “Castello Blue” si piure de spanac amestecat cu 3 branzeturi si nucsoara
Tort de lamaie cu frisca, branza mascarpone, crema “Ceva Fin cremos” si sos de capsuni
BranzaBucate03 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 3 - Retetele lui Radu
BranzaBucate04 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 4 - Retetele lui Radu
Bucatele au fost stropite cu vin spumant Prahova Valley sec, Sauvignon Blanc 2012 Prahova Valley Special Reserve si Chardonnay 2011 Prahova Valley Special Reserve.
BranzaBucate05 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 5 - Retetele lui Radu
BranzaBucate06 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 6 - Retetele lui Radu
Daca prezenta companiei Halewood, ca apropiat colaborator al evenimentelor de la mansarda este, deja, un element nelipsit, iar Delaco sustine pentru a doua oara evenimentele de la mansarda, vrau sa salut implicarea, în premiera, a companiilor Romsuintest Peris si Agricola Bacau, ale caror produse, carne de porc si, respectiv, pui, oua si mezeluri sunt de o excelenta calitate.
BranzaBucate07 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 7 - Retetele lui Radu
BranzaBucate08 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 8 - Retetele lui Radu
Atragerea unor companii puternice, cu produse extrem de competitive, se înscrie în spiritul sustinut de evenimentele pe care le organizez: promovarea culturii culinare, oferirea de meniuri bine gatite si echilibrate, cu produse de cea mai buna calitate.
BranzaBucate09 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 9 - Retetele lui Radu
BranzaBucate10 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 10 - Retetele lui Radu
BranzaBucate011 - A fost "Branza în Bucate", mai 2013 11 - Retetele lui Radu
Cel mai probabil activitatea la mansarda înceteaza pe durata lunii iunie, caci voi fi angrenat în proiectul “Casa cu Tei“, la Craiova. Functie de evenimentele care vor surveni, este posibil ca seria cinelor relaxante de la mansarda sa se reia pe data de 4 iulie 2013. Va voi tine la curent cu toate detaliile, atunci cand va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.