A fost “Comentezi şi câştigi” 2013

Iată că s-a încheiat şi concursul care are ca premii două maşini de tocat marca Naumann, modelele NM-120 şi NM-300. Am lucrat cu ambele şi ştiu că, folosite în mod corect, îşi fac treaba bine şi că raportul preţ-calitate este unul bun, aşa că nu m-a mirat interesul pe care l-a arătat publicul în aceste ultime două săptămâni.

Toţi cei 667 de participanţi ar fi meritat să câştige, dar premiile sunt doar două, iar şansa a avut favoriţii săi. Astfel, premiul mai mic ca valoare, maşina de tocat Naumann NM-300 a fost câştigat de Daniela H, iar premiul mai mare, constând în maşina de tocat Naumann NM-120 va fi primit de Mariana Joja.
Mulţumesc tuturor participanţilor şi îi felicit pe cei doi câştigători şi sper să be regăsim şi cu ocazia altor concursuri, ca acesta, dotate cu premii de bună calitate şi cu adevărat folositoare unui pasionat de gătit.


Citeste si articolul →   De GUXTibus (5)

7 comentarii pe “A fost “Comentezi şi câştigi” 2013

  1. MARIANA JOJA spune:

    oauuuuu…chiar am castigat? nu pot sa cred…niciodata nu am castigat la nici un concurs…va multumesc…e o mare surpriza de Mos Nicolae si un ajutor de nadejde pentru saptamana viitoare cand la noi in familie se taie porcul….Abia astept sa o folosesc….

  2. Daniela H spune:

    Va multumesc tare mult si aici, pe site, ca si in mailul trimis cu datele mele, pentru premiul oferit. E o surpriza minunata, mult dorita si parca menita sa fie surpriza Sarbatorilor, din acest an. Abia astept sa o folosesc si sa fac tot felul de bucate traditionale pentru a incanta papilele gustative ale mesenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.