A fost “Comentezi si castigi” 2013

Iata ca s-a încheiat si concursul care are ca premii doua masini de tocat marca Naumann, modelele NM-120 si NM-300. Am lucrat cu ambele si stiu ca, folosite în mod corect, îsi fac treaba bine si ca raportul pret-calitate este unul bun, asa ca nu m-a mirat interesul pe care l-a aratat publicul în aceste ultime doua saptamani.

Toti cei 667 de participanti ar fi meritat sa castige, dar premiile sunt doar doua, iar sansa a avut favoritii sai. Astfel, premiul mai mic ca valoare, masina de tocat Naumann NM-300 a fost castigat de Daniela H, iar premiul mai mare, constand în masina de tocat Naumann NM-120 va fi primit de Mariana Joja.
Multumesc tuturor participantilor si îi felicit pe cei doi castigatori si sper sa be regasim si cu ocazia altor concursuri, ca acesta, dotate cu premii de buna calitate si cu adevarat folositoare unui pasionat de gatit.

Citeste si articolul →   Ai comentarii, ai premii! (1)

7 comentarii pe “A fost “Comentezi si castigi” 2013

  1. MARIANA JOJA spune:

    oauuuuu…chiar am castigat? nu pot sa cred…niciodata nu am castigat la nici un concurs…va multumesc…e o mare surpriza de Mos Nicolae si un ajutor de nadejde pentru saptamana viitoare cand la noi in familie se taie porcul….Abia astept sa o folosesc….

  2. Daniela H spune:

    Va multumesc tare mult si aici, pe site, ca si in mailul trimis cu datele mele, pentru premiul oferit. E o surpriza minunata, mult dorita si parca menita sa fie surpriza Sarbatorilor, din acest an. Abia astept sa o folosesc si sa fac tot felul de bucate traditionale pentru a incanta papilele gustative ale mesenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.