A fost "Sunday Grilling" – 24 martie 2013

Duminica trecuta, pe o vreme rece si cam neprietenoasa, am sustinut ca amfitrion cel de-al doilea eveniment „Sunday Grilling” de anul acesta, continuand seria celor desfasurate în vara anului trecut.
Gazda a fost, din nou, curtea de la show-room-ul companiei CampingGrill.ro, care distribuie în Romania performantele gratare fabricate în Elvetia si SUA de OutdoorChef si, respectiv, Weber. Colaborator apropiat a fost, din nou, Halewood Romania.
SundayGrillingItalian01 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 1 - Retetele lui Radu

Vremea ne-a cam pus bete în roate, asa ca meniul italian si vinurile din gama Byzantium au fost savurate de doar 9 oaspeti. Cele doua corturi si cele 4 încalzitoare puse la dispozitie de gazde si-au facut datoria, caci nimeni nu a suferit de frig, chiar daca toata lumea a stat la masa îmbracata în haine groase. Vinul bun, mancarea gustoasa si fierbinte, ca si compania agreabila au facut ca evenimentul sa decurga foarte bine si sa aiba succes.
SundayGrillingItalian02 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 2 - Retetele lui Radu
SundayGrillingItalian03 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 3 - Retetele lui Radu
Am gatit alaturi de Costel Clipescu, cel care a dus greul langa gratar, lasandu-ma pe mine ca interfata între mancare, bautura si meseni. S-a gatit, ca aproape de fiecare data, pe un gratar Ascona 570MX de la OutdoorChef, foarte usor de manevrat si extrem de versatil si eficient.
SundayGrillingItalian04 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 4 - Retetele lui Radu
SundayGrillingItalian05 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 5 - Retetele lui Radu
SundayGrillingItalian06 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 6 - Retetele lui Radu
Meniul a cuprins bruschetta cu pesto, prosciutto, rosii si verdeturi (rucola, valeriana, spanac tanar etc.), urmata de creveti cu orez, salata si sos picant de usturoi, succedati de o varianta de pui cacciatore, cu ciuperci si gnocchi si, la final, un desert din nectarine marinate in lichior de piersici cu zahar si mirodenii, gatite pe gratar si servite cu doua feluri de sosuri dulci si aromatizate cu mirodenii si menta.
SundayGrillingItalian07 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 7 - Retetele lui Radu
SundayGrillingItalian08 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 8 - Retetele lui Radu
SundayGrillingItalian09 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 9 - Retetele lui Radu
Bunatatile au fost stropite de vinurile Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia, ca si de cateva ceaiuri si cafele fierbinti.
SundayGrillingItalian10 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 10 - Retetele lui Radu
SundayGrillingItalian11 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 11 - Retetele lui Radu
SundayGrillingItalian12 - A fost "Sunday Grilling" - 24 martie 2013 12 - Retetele lui Radu
Urmatorul eveniment va avea loc, probabil, pe data de 14 aprilie. Va voi tine la curent cu modul în care decurg evenimentele si, nu uitati, sunt doar 16 locuri disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.