Nici mie nu-mi vine sa cred, dar blogul meu a împlinit un an de viata. Blogul meu… Parca ieri l-am început, parca îl am de cand ma stiu. Acest blog nu ar fi existat fara publicul sau, fara voi. Într-un fel, nu este doar blogul meu. Am investit toti, împreuna, timp si pasiune. Ma bucur ca v-am convins sa ma cititi, ma bucur ca am gatit împreuna, ma bucur ca avem aceeasi pasiune… m-as bucura sa va am alaturi în continuare.
Va urez „La multi ani!” si aceeasi curiozitate si disponibilitate pentru acest infinit univers al gastronomiei.
Cei care si-au retinut locuri, nu uitati, 14 februarie, la restaurantul Ginger (Calea Grivitei nr. 194), la ora 13:00!
Si eu iti urez :La multiani!,O aniversare reusita!(imi pare rau ca nu sunt in tara),iar blogului tau:cat mai multi cititori!
te-am descoperit abia acum,dar o sa recuperez.
@nicoleta: Bun venit si multumesc.
La multi ani si din partea mea
@Nico: Am inteles, sa traiti! 🙂 Multumesc!
La multi ani, viata lunga si plina de cititori fideli, care cu siguranta te vor sustine in proiectele viitoare.
@Corina: Multumesc mult, Corina. Mare pacat ca nu ne putem intalni duminica. 🙁
La multi ani si sunt convins ca veti gasi resurse sa mentineti blogul si pe viitor, macar la nivelul de interes actual. Eu va apreziez blogul foarte mult si sper sa am ocazia sa-l citesc multi ani de acum incolo.
@Adrian Stefan: Va multumesc pentru urare si va urez, la randul meu, sa vi se implineasca speranta! 🙂
La multi ani acestui blog si sper sa va simtiti excelent la evenimentul de duminica viitoare.
@memphis: Multumesc, pacat ca nu poti fi prezent. Poate alta data!
La Multi Ani, Radu!
Apropo de duminica, tocmai te dadusem soldout, modific acum :(.
@Cristi: Multumesc pentru ajutor si pentru urari. Tocmai s-au ocupat 2 dintre cele 4 ramase libere. 🙂
@Cristi: De fapt, acum s-au dat toate. Din nou sold out. 🙂
La multi ani blogului tau si la cat mai multi cititori!
Eu l-am descoperit mai tarziu, dar am constatat cu mare placere modul profesionist in care prezinti articolele si placerea cu care transmiti mai departe informatii pretioase pentru orice impatimit al bucatariei. Iti doresc sa poti continua sa faci asta si sa reusesti sa ii inveti pe toti cei interesati cat mai multe lucruri frumoase.
Pe duminica!
@Denisa: Multumesc, ne vedem duminica.
La multi ani si sanatate, tie in primul rand Radule, ca daca esti tu sanatos bloguletul tau va creste mare si frumos, iti urez cat mai multi vizitatori si mai multi curajosi in comentarii. Prin munca ta si informatiile pe care le pui la dispozitia noastra ne-ai starnit curiozitatea cunoasterii unei noi bucatarii (cea asiatica) si nu numai. Chiar daca unii dintre noi suntem mai carcotasi, pana la urma si opiinile contradictorii duc spre o informare cat mai exacta. La multi ani!
@bobo: Multumesc, sper sa fiu si eu sanatos cat mai mult timp, doar mananc bucate sanatoase, asiatice, nu-i asa? 🙂
la multi ani tie si micutului tau (blog, de ani binenteles). tine-o tot asa si mai da-ne si noua subiecte de discutie.
@jeday: Multumesc, o sa incerc. 🙂
La multi ani, Radu! Si tie si blogului tau. Tu ai fost cel care m-a convins ca nu merita sa mananci doar 20-30 de chestii toata viata, tu esti cel care m-a convins ca si eu, deci oricine, poate gati bine si tu esti cel care mi-a aratat locuri, arome si gusturi la care nici nu visam. Iti multumesc si sper sa ne cunoastem le Ginger!
@mihai2206: Ma bucur ca te simti bine pe blog, si ma bucur si mai dihai ca ne vom cunoaste in sfarsit!
LA MULŢI , MULŢI ANI ! Îti urez acelasi entuziasm, aceeasi rabdare si pasiune pentru a împartasi celorlalti din tainele bucatarelii de pretutindeni ! Multumesc pentru toata curiozitatea cu care ma „obligi ” sa -ti citesc postarile . Asta ti se datoreaza ! Multumesc si pentru faptul ca datorita tie am încercat si reusit prepararea altor retete decît cele traditionale . Eu multumesc si postului „BRAVA” prin intermediul caruia ne-am cunoscut , doar acolo te-am vazut prima oara si m-ai incitat , nu-i asa !? Mult succes în tot ceea ce ti-ai propus si realizari depline pentru urmatorii 50 de ani!
Eu doresc , sper si astept totusi o aparitie TV !
@miki: Multumesc, mi-ai fost mereu alaturi si sper sa ti se implineasca dorinta! 🙂
Ii doresc viata lunga blogului (precum si tie), cu multe idei noi si interesante. Abia astept sa ne cunoastem pe 14.
@brindusa: Multumesc, si eu, mai ales ca am vazut ca ai postat pe blog o minunatie de bomboane. O sa iti cer niste sfaturi, daca avem timp.
La multi ani! Aveti un blog extraordinar, ma bucur sa citesc nu doar retete ci relatari despre obiceiuri culinare din alte parti ale lumii, istoricul unor mancaruri, review-uri de restaurante, explicatii detaliate despre ingrediente, un material atat de bogat încat nu pot decat sa va felicit pentru energia si imaginatia pe care le puneti astfel la dispozitia publicului. Eu va sunt recunoscator!
@sym: Daca nu as fi avut parte de un public inteligent si interesat, nu as fi avut nici energia si nici imboldul de a sustine aceasta munca. In opinia mea, impartim meritele. 🙂
La multi ani, Radu, si tie si blogului! Ai muncit mult la el, ai avut un ritm sustinut, de minim 1 articol pe zi si sunt convins ca fara o mare pasiune nu ai fi putut face asta. Pasiunea aceasta mi-ai insuflat-o si mie. Datorita tie gatesc mai des, mai bine si cu mai multa placere. Iti multumesc pentru acest lucru.
Inca o data, la multi ani!
@toni: Ma bucura mult ce spui. Multumesc!
Imi pare rau ca nu ti-am descoperit blogul mai de mult timp. Desi am citit aproape tot ce ai scris, mi-as fi dorit sa fi mers pas in pas cu el. Una este cand citesti zi de zi ceea ce se posteaza, alta cand „inghiti” rapid, intr-o singura zi, 1-2 saptamani de articole si comentarii.
La multi ani, Radu! Sper sa sarbatorim impreuna si cea de-a zecea aniversare!
@simina: Multumesc. Eu ma gandeam chiar si la aniversarea cu numarul 20! 🙂