A trecut un an…

Nici mie nu-mi vine sa cred, dar blogul meu a împlinit un an de viata. Blogul meu… Parca ieri l-am început, parca îl am de cand ma stiu. Acest blog nu ar fi existat fara publicul sau, fara voi. Într-un fel, nu este doar blogul meu. Am investit toti, împreuna, timp si pasiune. Ma bucur ca v-am convins sa ma cititi, ma bucur ca am gatit împreuna, ma bucur ca avem aceeasi pasiune… m-as bucura sa va am alaturi în continuare.
Va urez “La multi ani!” si aceeasi curiozitate si disponibilitate pentru acest infinit univers al gastronomiei.

Cei care si-au retinut locuri, nu uitati, 14 februarie, la restaurantul Ginger (Calea Grivitei nr. 194), la ora 13:00!


Citeste si articolul →   Castiga o plita Hotpoint Ariston, design Luce cu Direct Flame

  1. nicoleta spune:

    Si eu iti urez :La multiani!,O aniversare reusita!(imi pare rau ca nu sunt in tara),iar blogului tau:cat mai multi cititori!
    te-am descoperit abia acum,dar o sa recuperez.

  2. Adrian Stefan spune:

    La multi ani si sunt convins ca veti gasi resurse sa mentineti blogul si pe viitor, macar la nivelul de interes actual. Eu va apreziez blogul foarte mult si sper sa am ocazia sa-l citesc multi ani de acum incolo.

  3. Denisa spune:

    La multi ani blogului tau si la cat mai multi cititori!

    Eu l-am descoperit mai tarziu, dar am constatat cu mare placere modul profesionist in care prezinti articolele si placerea cu care transmiti mai departe informatii pretioase pentru orice impatimit al bucatariei. Iti doresc sa poti continua sa faci asta si sa reusesti sa ii inveti pe toti cei interesati cat mai multe lucruri frumoase.

    Pe duminica!

  4. bobo spune:

    La multi ani si sanatate, tie in primul rand Radule, ca daca esti tu sanatos bloguletul tau va creste mare si frumos, iti urez cat mai multi vizitatori si mai multi curajosi in comentarii. Prin munca ta si informatiile pe care le pui la dispozitia noastra ne-ai starnit curiozitatea cunoasterii unei noi bucatarii (cea asiatica) si nu numai. Chiar daca unii dintre noi suntem mai carcotasi, pana la urma si opiinile contradictorii duc spre o informare cat mai exacta. La multi ani!

  5. mihai2206 spune:

    La multi ani, Radu! Si tie si blogului tau. Tu ai fost cel care m-a convins ca nu merita sa mananci doar 20-30 de chestii toata viata, tu esti cel care m-a convins ca si eu, deci oricine, poate gati bine si tu esti cel care mi-a aratat locuri, arome si gusturi la care nici nu visam. Iti multumesc si sper sa ne cunoastem le Ginger!

  6. miki spune:

    LA MULŢI , MULŢI ANI ! Îti urez acelasi entuziasm, aceeasi rabdare si pasiune pentru a împartasi celorlalti din tainele bucatarelii de pretutindeni ! Multumesc pentru toata curiozitatea cu care ma “obligi ” sa -ti citesc postarile . Asta ti se datoreaza ! Multumesc si pentru faptul ca datorita tie am încercat si reusit prepararea altor retete decît cele traditionale . Eu multumesc si postului “BRAVA” prin intermediul caruia ne-am cunoscut , doar acolo te-am vazut prima oara si m-ai incitat , nu-i asa !? Mult succes în tot ceea ce ti-ai propus si realizari depline pentru urmatorii 50 de ani!
    Eu doresc , sper si astept totusi o aparitie TV !

    • Radu Popovici spune:

      @brindusa: Multumesc, si eu, mai ales ca am vazut ca ai postat pe blog o minunatie de bomboane. O sa iti cer niste sfaturi, daca avem timp.

  7. sym spune:

    La multi ani! Aveti un blog extraordinar, ma bucur sa citesc nu doar retete ci relatari despre obiceiuri culinare din alte parti ale lumii, istoricul unor mancaruri, review-uri de restaurante, explicatii detaliate despre ingrediente, un material atat de bogat încat nu pot decat sa va felicit pentru energia si imaginatia pe care le puneti astfel la dispozitia publicului. Eu va sunt recunoscator!

    • Radu Popovici spune:

      @sym: Daca nu as fi avut parte de un public inteligent si interesat, nu as fi avut nici energia si nici imboldul de a sustine aceasta munca. In opinia mea, impartim meritele. 🙂

  8. toni spune:

    La multi ani, Radu, si tie si blogului! Ai muncit mult la el, ai avut un ritm sustinut, de minim 1 articol pe zi si sunt convins ca fara o mare pasiune nu ai fi putut face asta. Pasiunea aceasta mi-ai insuflat-o si mie. Datorita tie gatesc mai des, mai bine si cu mai multa placere. Iti multumesc pentru acest lucru.
    Inca o data, la multi ani!

  9. simina spune:

    Imi pare rau ca nu ti-am descoperit blogul mai de mult timp. Desi am citit aproape tot ce ai scris, mi-as fi dorit sa fi mers pas in pas cu el. Una este cand citesti zi de zi ceea ce se posteaza, alta cand “inghiti” rapid, intr-o singura zi, 1-2 saptamani de articole si comentarii.
    La multi ani, Radu! Sper sa sarbatorim impreuna si cea de-a zecea aniversare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.