Ai comentarii, ai premii! (2)

Buna dimineaţa! Îmi pare rău că am amânat rezultatul concursului cu 3 zile şi că v-am ţinut în suspans, dar am avut motive întemeiate. Am fost plecat câteva zile din ţară, începând cu 14 iunie, adică exact cu o zi înainte de a expira concursul. Acolo unde am fost nu am avut acces lesnicios la Internet şi am preferat să fac tragerea la sorţi acasă, în linişte. A fost primul lucru de care m-am ocupat în această dimineaţă.

Aşa cum am spus, câştigătorul a fost ales dintre persoanele care au comentat între 15 mai 2012 şi 15 iunie 2012. Am numerotat comentariile, în ordinea postării lor şi am ales, prin tragere la sorţi, cinci dintre ele. Am folosit aplicaţia de pe site-ul http://www.random.org/. În fine, ca să n-o mai lungesc, noul posesor al maşinii pentru preparat paste de casă, marca Royalty Line, este anais. Aşa a fost să fie: un comentator nou aparut in „peisaj” a câştigat primul premiu oferit de blogul meu în încercarea de a spori interactivitatea cu cititorii săi.
Deci, anais, contactează-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi adresa din România unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Să-l foloseşti des şi cu plăcere, mi-ar părea rău să te entuziasmeze doar câteva zile, după care să uiţi de el într-un dulap. Ştiu că se poate întâmpla asta, aşa am făcut şi eu de mai multe ori, inclusiv cu maşina mea de paste.
carteSuperSalate - Ai comentarii, ai premii! (2) 1 - Retetele lui Radu
Haideţi acum să privim spre viitor. Următorul premiu, de data aceasta de o valoare materială mai mică, se va acorda unui comentariu postat în perioada 18 iunie 2012 – 30 iunie 2012 şi constă într-o carte de reţete editată de editura Reader’s Digest, sub titlul „Super salate”. Este o carte mare, cartonată, foarte îngrijit editată şi frumos tipărită. În plus, sezonul salatelor s-a deschis de ceva timp, aşa că vă va fi în mod sigur folositoare.
Bineînţeles, seria aceasta de concursuri va continua, sper cât mai mult timp, alternând în principiu premiile în cărţi (în limba română şi engleză) cu cele în ustensile şi ingrediente culinare.


 1. Georgeta spune:

  Felicitari Anais. Ma bucur ca ai inceput deja sa folosesti masina de facut paste. Intradevar, e ca o jucarie noua pe care nu te mai induri s-o lasi din mana. Cred ca acum faci paste pe care le folosesti si dupa un timp. E minunat sa ai paste facute atunci cand gatesti ceva si nu ai foarte mult timp sa mai faci si pastele.
  Felicitari Radu pentru initiativa si promptitudine.

 2. Anais spune:

  Nu m-a dezamagit si e foarte simplu de folosit! Pastele au iesit minunat! Imi va usura foarte mult munca de aici inainte. Multumiri, salutari si ganduri de bine din partea familiei mele!

  • Radu Popovici spune:

   @Anais: Premiul a plecat joi, asa ca astazi ar fi trebuit sa ajunga. Ma bucur ca acest concurs te-a facut fericita. Spor la lucru si sper ca masina sa nu te dezamageasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.