Ai comentarii, ai premii! (3) – revenire

Dat fiind ca adina, cîstigatorul desemnat de tragerea la sorti, nu si-a revendicat premiul în cele cinci zile stipulate de regulament, nu am avut altceva de facut decat sa repet tragerea la sorti. Aceasta s-a efectuat dintre comentariile postate în aceeasi perioada de timp. Noul castigator este maria elena, si de data aceasta tot o posesoare de blog, unul culinar (dulcesarat.blogspot.com).
Deci, maria elena, contacteaza-ma pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro si da-mi adresa din Romania unde doresti ca premiul sa-ti fie expediat. Sper sa raspunzi în timp util si sa te bucuri de aceasta carte ca sursa de inspiratie.

Citeste si articolul →   Ai comentarii, ai premii! (2)

16 comentarii pe “Ai comentarii, ai premii! (3) – revenire

  • Radu Popovici spune:

   @M.E.: In general orice seminte comestibile pot fi folosite la ingrosarea sosurilor sau supelor. Nu am incercat cu seminte de busuioc european, dar cred ca merita experimentat.

 1. maria elena spune:

  Radu, multumesc mult, mult, premiul a ajuns la mine. Sunt mai mult decat bucuroasa, sunt incantata, fericita. Va fi o sursa de inspiratie importanta, interesanta, incitanta. E o culegere deosebita de salate.

  • Radu Popovici spune:

   @maria elena: Scuze ca am intarziatcateva zile cu trimiterea cartii, dar am avut un program mai incurcat. Ma bucur ca iti place si sper sa-ti fie de folos in vara aceasta.

  • Radu Popovici spune:

   @maria elena: Chiar ca ai fost norocoasa. Ai castigat, ca sa folosesc un termen din fotbal, “in prelungiri”. Nu uita sa-mi dai adresa la care vrei sa primesti cartea.

  • Radu Popovici spune:

   @Felicia: Ideea este ca cititorii sa revina pe blog. Din punctul meu de vedere, avea timp ca in 5 zile sa faca asta macar o data. Ori nu este interesata de concurs si de premiu, ori nu a fost vorba decat despre un cititor care face vizite sporadice, indepartate in timp. In ambele cazuri, premiul sta mai bine altcuiva. A avut o sansa, dar nu a profitat de ea. Regulile concursului sunt clare si se respecta. Asa cum a fost premiata chiar daca a avut un singur comentariu, si acele fara substanta, la fel de bine il poate pierde daca nu da un semn de viata in 5 zile.

 2. cristi-j spune:

  nici asa nu e bine, ma gandesc ca nu se cautau nici vanatorii de premii dar nici cei care lasa doar un comentariu dupa care nu se mai intorc … hehehe

  • Radu Popovici spune:

   @cristi-j: De aceea exista si clauza celor 5 zile, ca autorul comentariului sa se si reintoarca, sa nu fie un ”
   hit & run”. 🙂

 3. memphis spune:

  Ce chestie! Asta chiar inseamna ca adina nu era vreun vinator de premii. A venit, a comentat si nu s-a mai intors. 😀
  Se vedem ce se intimpla cu noua cistigatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.