A luat sfârşit cea de-a treia ediţie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constând din cartea de bucate în limba engleză “Balti Cooking”, scrisă de Sheizad Hussein şi editată de Anness Publishing Ltd. revine cititoarei Mirela Stănescu. Este unul dintre comentatorii vechi ai acestui blog şi am avut ocazia să ne şi cunoaştem personal cu ocazia aniversării primului an de existenţă a blogului meu.


Felicitări, Mirela, contactează-mă te rog pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi adresa unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Sper ca această carte de reţete exotice să-ţi aprindă imaginaţia şi să întreţină pasiunea ta pentru gătit.

Premiul următor va fi oferit de ft-shop.ro, site cu care am mai colaborat de-a lungul anilor, şi va consta dintr-o lampă cu gaz Pro Cuisine şi o butelie cu propan. Este o ustensilă extrem de folositoare în bucătărie: o puteţi folosi pentru a rumeni şi a da “faţă” preparatelor dvs. Este simplu de folosit, utilă şi spectaculoasă; butelii de rezervă se găsesc tot la ft-shop.ro
Acest premiu va reveni cititorului care va posta minim un comentariu, la orice articol sau reţetă de pe blog, în perioada 15 iulie – 15 august 2012.

Cu această lampă puteţi da ultimele accente de rumeneala pentru o friptura la cuptor, puteti carameliza crema de zahar ars, ca si alte glazuri, puteti gratina branzeturile, puteti “rumei” până şi îngheţata.

Puneţi-vă, deci, pe tastaturi şi haideţi să stăm de vorbă pe blog. Avem atâtea lucruri frumoase de discutat împreună. Concursul continuă!