Ai comentarii, ai premii! (5)

S-a încheiat cea de-a patra ediţie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”.
Premiul constând dintr-un arzător cu gaz Pro Cuisine şi o butelie cu propan, oferite de FT-Shop.ro revine lui Cristian Jinga.
Aş spune că hazardul, de data aceasta, a făcut dreptate, căci Cristi este nu doar unul dintre cei mai vechi cititori ai acestui blog – se află alături de el din 2009 – dar şi unul dintre cei mai pertinenţi şi mai activi comentatori.
De zeci de ori m-a completat, criticat, felicitat şi corectat, iar pasiunea şi interesul său pentru gătit sunt de netăgăduit.


Din cele circa 18.000 de comentarii de pe blog – din care cam jumătate îmi aparţin, căci răspund aproape la fiecare comentariu postat – cred că 700-800 îi aparţin lui Cristi. Chiar este de mirare faptul că, deşi am găzduit destule concursuri cu tragere la sorţi, numele lui nu a apărut niciodată, până acum, pe lista câştigătorilor.
Felicitări, Cristi, contactează-mă te rog pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi adresa unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Sper ca această ustensilă să se dovedească utilă în bucătăria ta şi să te înndemne la noi experimente. Butelia de propan se poate umple, iar butelii de rezervă găseşti tot la Fusion Technique, la un preţ modic: o butelie costă în jur de 25 lei.
Premiul următor va fi, din nou, o carte: “Reţete de 30 de minute”, apărută la editura Reader’s Digest. Este o carte destinată celor care au timpul limitat, dar care doresc să gătească ceva gustos.
Acest premiu va reveni cititorului care va posta minim un comentariu, la orice articol sau reţetă de pe blog, în perioada 16 august – 15 septembrie 2012.
Concursul continuă!


19 comentarii pe “Ai comentarii, ai premii! (5)

  1. x spune:

    Salut, Frumoasa poza cu coperta de la Reader’s Digest. Poti te rog sa-mi spui cum se numeste reteta sau de unde as putea sa o iau? ( reteta de pe coperta reader’s digest)

    • Radu Popovici spune:

      @x: Cartea este sigilata, si asa intentionez sa o dau. Singura indicatie pe care o pot da pe moment este ca preparatul de pe coperta este un stir-fry cu taitei si legume

  2. mitinita spune:

    Felicitari Cristi! Ma bucur sa vad ca a castigat un comentator activ si care are ceva de spus. 🙂 Faina si noua carte pusa la bataie, sunt super cartile de la Reader’s Digest.

  3. maria elena spune:

    Poate ca intre ele sunt si retete care suporta modificari, adaugand sau renuntand la ingrediente greu de procurat, fara a schimba prea tare gustul sau aspectul, dar oricum, oftez, gandindu-ma ca are 300 retete care se pot prepara doar in 30 minute.

  4. maria elena spune:

    Tot eu. Radu ai premii foarte interesante si tentante, chiar imi place aceasta culegere de retete gata in 30 de minute. 300!!!!!!! de retete si editura Reader’s Digest, imi inchipui cat sunt de frumos ilustrate. Ferice de cea/cel care o va avea!

    • Radu Popovici spune:

      @maria elena: Da, este o carte interesanta. Retetele mai au si ingrediente greu de gasit pe la noi, dar sunt multe din care te poti inspira. 🙂

  5. OWA spune:

    Salut Radu,

    singurul meu comentariu ( si nu ca sa te flatez si nici sa cistig ceva ), este ca ma bucur ca existi ca te cunosc si ca ai acest site grozav si cred ca sunt in asentimentul multora .
    -Sper ca prin munca si pasiunea ta pe care deja o insufli la multi, sa faci diferenta printr-o scoala adevarata de bucatari si prin realizarile ulterioare ale „elevilor” tai .

    Cu stima,
    Ovidiu

  6. nea'Mielu spune:

    subscriu, o lampa din asta e una din minunile alea de care te miri ca ai putut supravietui fara ele pana sa le ai. am si eu una si imi amintesc din cand in cand de ea 🙂 numaidecat pui patina de grill pe orice iti trece prin cap, de dulciuri nu mai vorbesc.. felicitari, cristi.

    • Radu Popovici spune:

      cristi-j: Sunt convins ca te vei distra cu aceasta lampa, sau arzator. Am si eu una si am facut tot felul de nebunii cu ea. Ba m-am si dat mare pe la gratarele-eveniment pe care le-am organizat. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.