S-a încheiat cea de-a patra ediţie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”.

Premiul constând dintr-un arzător cu gaz Pro Cuisine şi o butelie cu propan, oferite de FT-Shop.ro revine lui Cristian Jinga.

Aş spune că hazardul, de data aceasta, a făcut dreptate, căci Cristi este nu doar unul dintre cei mai vechi cititori ai acestui blog – se află alături de el din 2009 – dar şi unul dintre cei mai pertinenţi şi mai activi comentatori.

De zeci de ori m-a completat, criticat, felicitat şi corectat, iar pasiunea şi interesul său pentru gătit sunt de netăgăduit.Din cele circa 18.000 de comentarii de pe blog – din care cam jumătate îmi aparţin, căci răspund aproape la fiecare comentariu postat – cred că 700-800 îi aparţin lui Cristi. Chiar este de mirare faptul că, deşi am găzduit destule concursuri cu tragere la sorţi, numele lui nu a apărut niciodată, până acum, pe lista câştigătorilor.

Felicitări, Cristi, contactează-mă te rog pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi adresa unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Sper ca această ustensilă să se dovedească utilă în bucătăria ta şi să te înndemne la noi experimente. Butelia de propan se poate umple, iar butelii de rezervă găseşti tot la Fusion Technique, la un preţ modic: o butelie costă în jur de 25 lei.

Premiul următor va fi, din nou, o carte: “Reţete de 30 de minute”, apărută la editura Reader’s Digest. Este o carte destinată celor care au timpul limitat, dar care doresc să gătească ceva gustos.
Acest premiu va reveni cititorului care va posta minim un comentariu, la orice articol sau reţetă de pe blog, în perioada 16 august – 15 septembrie 2012.

Concursul continuă!