Ai comentarii, ai premii! (6)

S-a încheiat si cea de-a cincea editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand din cartea “Retete de 30 de minute”, aparuta la editura Reader’s Digest revine cititoarei mitinita.
carteAfrica - Ai comentarii, ai premii! (6) 1 - Retetele lui Radu

Felicitari, mitinita si, te rog, contacteaza-ma pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro si da-mi coordonatele locului unde doresti ca premiul sa-ti fie expediat. Sper ca aceasta carte sa-ti fie de folos si sa se dovedeasca o sursa de inspiratie pretioasa.
Premiul urmator va fi, din nou, o carte, de data aceasta în limba engleza: “The Taste of Africa”, aparuta la cunoscuta editura Hermes House. Este o carte destinata celor care sunt curiosi sa exploreze putin un fascinant univers culinar.
Acest premiu va reveni cititorului care va posta minim un comentariu, la orice articol sau reteta de pe blog, în perioada 17 septembrie – 30 septembrie 2012.

Citeste si articolul →   Repetitie pentru Craciun

10 comentarii pe “Ai comentarii, ai premii! (6)

  • Radu Popovici spune:

   @valentina: Este o mare diferenta intre cultura din nordul Africii si cea a Africii sub-sahariene. Cartea se refera mai ales la aceasta din urma regiune.

 1. mitinita spune:

  va multumesc, Cristi si Radu. Cartea mi se potriveste perfect, prefer retetele rapide, cunosc cele de le Reader’s Digest, sunt chiar foarte faine, mai ales ca sunt traduse din lb engleza, deci tot retete straine. 😀 Am deja cartea de la ei “Doar 5 ingrediente”. A devenit un fel de biblie culinara. 🙂
  Super faina si noua carte, o bucatarie foarte putin explorata de mine, ma bucur ca oferi o carte in lb engleza, chiar sper sa ajunga la cineva care o va folosi. De abia astept sa rasfoiesc noua carte.

  • Radu Popovici spune:

   @mitinita: S-o gatesti cu placere. 🙂 Nu este prima carte in limba engleza pe care o ofer. A mai fost “Balti Cooking”; si vor mai fi si altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.