S-a încheiat şi cea de-a sasea ediţie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constând din cartea “The Taste of Africa”, apărută la editura Hermes House revine cititorului nea’mielu.

Felicitări, draga mielule şi, te rog, contactează-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi dă-mi coordonatele locului unde doreşti ca premiul să-ţi fie expediat. Sper ca această carte să-ţi placă şi să te foloseşti de ea cât mai mult.

Premiul următor va fi oferit de campinggrill.ro şi constă dintr-un termometru pentru cuptor si gratar, pentru carne şi legume, extrem de folositor în bucătărie sau cand gatiti in aer liber. Este comod de folosit, oferă o citire permanentă care vă face să deţineţi controlul total asupra preparatului. Citirile se pot face atât în grade Celsius cât şi Fahrenheit, iar termometrul este programabil cu alarmă şi… dar, de fapt, mai bine vă ţin un pic în suspans, ca să vă doriţi să-l câştigaţi şi să vă lămuriţi singuri asupra tuturor calităţilor sale..
Acest premiu va reveni cititorului care va posta minim un comentariu, la orice articol sau reţetă de pe blog, în perioada 10 octombrie – 15 noiembrie 2012.