Am primit un premiu

Premiul prieteniei
Am primit un premiu zilele trecute de la Elena. Nu este primul pe care il primesc si nu pot spune nici ca ma omor dupa distinctii si decoratii. Astfel de premii se dau cu sutele printre bloggeri si, la prima vedere, un premiu virtual in plus sau in minus ar putea sa nu conteze.
Totusi, ceva conteaza pentru mine: persoana care il ofera. Elena, desi are ea insasi un blog foarte frumos si dinamic, isi face, cu generozitate, timp sa ma “viziteze” aproape zilnic si sa comenteze intotdeauna cu multa rabdare, bun simt si delicatete. Premiul acordat de ea imi este pretios pentru ca este innobilat de calitatea deosebita a celui care l-a oferit.

Citeste si articolul →   Videoretete.ro

5 comentarii pe “Am primit un premiu

 1. toni spune:

  Radu, este adevarat ca acest gen de premii s-a demonetizat. Cred ca am mai vazut poza asta pe cel putin alte 10 bloguri. Totusi, conteaza si modul in care iti este oferit.
  Sunt sigur ca blogul tau merita nu doar acest premiu, ci mai multe, pentru ca este facut cu pasiune si competenta si pentru ca, in felul sau, este deosebit.

 2. Elena Toma spune:

  Oh, m-ai facut sa rosesc! Si nu multa lume a reusit acest lucru. Si eu sunt de parere ca aceste momente trebuie sa fie rare. Dar aceeasi motivatie am avut-o si eu: Cum pot sa arat cuiva ca-l pretuiesc, daca nu-l cunosc inca in persoana, sa i-o spun personal? E partea aceea din mine, incomoda poate pentr unii, dar care gestioneaza creativitatea, asa ca trebuie sa o suport. Daca vreau sa fac ceva bun am nevoie de creativitate si de sentimente, iar acum cele mai multe sunt de admiratie. Promit ca de acum o sa fiu “muta”, gesturile frumoase trebuie sa ramana rare, odata sentimentul marturisit.
  Voi arata respectul si admiratia mea prin ceva mai discret: voi invata, invata, invata, ca in textul deja cunoscut. Si voi pune in aplicare.

 3. Jacktel spune:

  Hallo Radu,

  nu esti singurul care se apärä de Premii. Si eu am o totalä Aversiune de orice Cadouri.
  Eu am refusato so jignito pe Colega Elena. Imi pare räu da , mie imi ieste un mai valoros Premiu un Comentar unde Comentatorul se interseazä de ce postez si nu numai superlative lasä. Asa cum ” foarte frumos , bine. etc. Eu mä bucur si de Criticä dacä este constructivä..
  Viata pe Blog o sä meargä mai departe cu sau färä Atentii din astea….

  Multe salutäri Jacob

  • Radu Popovici spune:

   @Jacktel: Eu nu am aversiune, insa sunt atat de multe incat inceteaza, la un moment dat, sa mai fie un simbol al excelentei. Este ca si cum ai spune iubitei de 100 de ori pe zi: “Te iubesc”. Dupa cateva zile nu mai simte nimic cand aude asta. 🙂
   Revenind la cazul de fata, Elena este o persoana deosebita, pe care, desi nu am cunoscut-o in viata reala, o pretuiesc foarte mult. Premiul dat de ea este deosebit prin modul in care mi-a fost oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.