Am bucuria sa va anunt începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate si vinuri alese”, organizat în colaborare cu binecunoscutul producator de vinuri WineRo. Aceste evenimente îsi doresc sa familiarizeze publicul pasionat de gastronomie cu modul în care se fac asocierile între mancare si vin. De altfel, fiecare întalnire cu publicul va prilejui degustarea unui preparat culinar alaturi de cel putin doua vinuri, ca aceasta asociere sa poata fi verificata si argumentata prin comparatie.
Practic, eu voi gati si prezenta pentru dvs. trei preparate culinare, iar Mircea Niculescu, somelier si director de vanzari la WineRo le va asocia vinurile potrivite, prezentandu-le si argumentand alegerea facuta. Veti degusta, deci, trei preparate culinare si 6 vinuri diferite.
Trecand de aceasta introducere, ca ofer mai jos toate detaliile necesare:
Data de desfasurare: duminica, 18 martie 2012-03-09, ora 12:00
Durata: circa 3 ore
Loc de desfasurare: Restaurant „Ginger”, Calea Grivitei nr. 194, sector 1
Meniu: Crema de branza cu nuci, Rata cu ananas si Porc cu mere caramelizate. Vinurile raman, pentru moment, surpriza evenimentului
Pret: 150 lei/persoana
Numar maxim de locuri: 20
Data limita pentru înscriere: 16 martie 2012
Conditie de participare: achitarea integrala a pretului prin transfer bancar
Modalitate de plata: contactati-ma la radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro
Toate la Bucuresti!!! Dar vine si la noi la Iasi Uica.
@dana: Da, sunteti ghinionisti. 😀
Foarte buna idee. Daca as fi fost in tara as fi venit cu siguranta. Imi doresc demult sa ne intilnim. Meniul pare foarte interesant. Mult succes!
@memphis: Multumesc. Cine stie, poate ne vom intalni vreodata. 🙂