Am bucuria să vă anunţ începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate şi vinuri alese”, organizat în colaborare cu binecunoscutul producător de vinuri WineRo. Aceste evenimente îşi doresc să familiarizeze publicul pasionat de gastronomie cu modul în care se fac asocierile între mâncare şi vin. De altfel, fiecare întâlnire cu publicul va prilejui degustarea unui preparat culinar alături de cel puţin două vinuri, ca această asociere să poată fi verificată şi argumentată prin comparaţie.


Practic, eu voi găti şi prezenta pentru dvs. trei preparate culinare, iar Mircea Niculescu, somelier şi director de vânzări la WineRo le va asocia vinurile potrivite, prezentându-le şi argumentând alegerea făcută. Veţi degusta, deci, trei preparate culinare şi 6 vinuri diferite.

Trecând de această introducere, că ofer mai jos toate detaliile necesare:
Data de desfăşurare: duminică, 18 martie 2012-03-09, ora 12:00
Durată: circa 3 ore
Loc de desfăşurare: Restaurant „Ginger”, Calea Griviţei nr. 194, sector 1
Meniu: Cremă de brânză cu nuci, Raţă cu ananas şi Porc cu mere caramelizate. Vinurile rămân, pentru moment, surpriza evenimentului
Preţ: 150 lei/persoană
Număr maxim de locuri: 20
Data limită pentru înscriere: 16 martie 2012
Condiţie de participare: achitarea integrală a preţului prin transfer bancar
Modalitate de plată: contactaţi-mă la radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro