Avanpremiera la Craciun

Ştim cu totii cat sunt de bune preparatele culinare traditionale romanesti cu care ne desfatam la masa de Craciun. Este o mancare de iarna, gatita cu resurse locale, unele dintre preparate avand deja o istorie de cateva sute de ani. Bucatele, desi asemanatoare în tari vecine, care au o istorie comuna, aceeasi clima si aceleasi resurse maturale, pot fi însa foarte diferite fata de zone mai îndepartate.
AvanpremieraCraciun1 - Avanpremiera la Craciun 1 - Retetele lui Radu

Va propun, de aceea, un eveniment gastronomic ce se doreste a fi o avanpremiera la masa de Craciun. Va astept din nou în impozanta mansarda din frumosul imobil situat în str. Paris, la nr. 7A, în data de 6 decembrie 2013, la orele 19:00. Daca de Craciun veti manca, sunt sigur, felurile traditionale romanesti, la avanpremiera oferita de mine si Costel Clipescu, în colaborare cu Halewood Wines, veti putea degusta cateva preparate traditionale din alte culturi culinare.
Sunt bucate elegante si gustoase, care sper sa va surprinda în mod placut.
Iata meniul:
Mousse din ficatei de pui cu trufe si dulceata de ceapa rosie
Tartlete cu praz si bacon
Cupe cu crema de branza si trufe
Confit de rata cu cartofi Duchesse si varza rosie
English cake cu fructe uscate, nuci si mirodenii
Bucatele vor fi însotite de vinuri de la Halewood Wines:
Halewood Special Reserve Feteasca Regala
Halewood Special Reserve Feteasca Neagra
Prahova Valley Special Reserve Tamaioasa Romaneasca
Ultimul element al serii, dar nu cel mai lipsit de semnificatie, va fi cel al povestilor legate de Craciun si de preparatele culinare oferite.
Ca întotdeauna, costul de participare este de 99 lei/ persoana si se achita integral în avans în contul RO72RZBR0000060007711179, deschis pe numele Radu Popovici, la Raiffeisen Bank, agentia Delea Veche, cu mentiunea AVANPREMIERA. Acesta include mancarea, serviciile si o cantitate limitata de vin, pentru degustare.
Pentru orice întrebari suplimentare legate de meniu, vinuri si servicii va stau la dispozitie; contactati-ma pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro si va voi raspunde imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.