Branzeturi si vinuri

Acest eveniment este realizat in colaborare cu Cramele Halewood si Delaco.
Branza si vinul fac parte din alimentatia omului înca de acum multe mii de ani. Ambele au fost descoperite, se pare, din întamplare, si fac parte, în opinia multora, dintre alimentele care au reusit sa influenteze decisiv evolutia umanitatii.
BranzaVin2 - Branzeturi si vinuri 1 - Retetele lui Radu

Daca sunteti curiosi sa aflati cateva lucruri interesante despre istoria vinului si a branzei, daca doriti sa stiti cum se desfasoara degustarile dedicate acestor alimente, daca vreti sa vi se puncteze principiile dupa care se asociaza între ele si daca sunteti interesat sa cunoasteti mai bine cateva dintre excelentele branzeturi si vinuri de pe piata noastra, atunci acest eveniment va este, cu siguranta, adresat.
Veti putea degusta mici selectii de branzeturi fine si delicate cum sunt Caprice des Dieux, Camembert si Brie Coeur de Lion, dar si branzeturi robuste, cu gust puternic, cum sunt cele cu mucegai nobil Bavaria Blu, St. Agur, Dabnish Blu si Edelpilz, insotite de vin spumant Rhein Extra Brut Imperial si de vinuri Single Vineyard Selection – Sauvignon Blanc, Viognier & Tamaioasa Romaneasca si Adrian Shiraz. La acestea se vor adauga diferite gustari: struguri, mere, pere, nuci, masline, miere, condiment “dulce-de-iute”, cateva feluri de paine, biscuiti si crackers, ca si apa plata.
Veti avea ocazia, de asemenea, sa cumparati la pret de producator alimentele care va intereseaza.
Nu uitati: marti 19 februarie 2013, orele 19:00, în str. Paris nr. 7A, contributie 75 lei/persoana. Înscrieri la adresa de e-mail: radu.popovici@reteteleluiradu.ro.

Citeste si articolul →   Cel mai bun preparat culinar

2 comentarii pe “Branzeturi si vinuri

  1. cristi-j spune:

    Chiar ma pregateam sa te intreb despre Hyperion Feteasca Neagra (mult prea scump pentru mine) cand am observat ca s-au schimbat vinurile … hahaha . A fost o greseala de tipar ?

    • Radu Popovici spune:

      @cristi-j: Hyperion este o gama buna, desi nu cea mai buna de la Halewood. A fost o modificare la vinuri, intr-adevar, dar nu din cauza vreunei greseli de tipar, ci pentru ca s-a modificat si lista de branzeturi (unele nu mai erau in stoc) si s-a incercat o potrivire mai buna cu noile branzeturi intrate pe lista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.