Acest eveniment este realizat in colaborare cu Cramele Halewood si Delaco.

Brânza şi vinul fac parte din alimentaţia omului încă de acum multe mii de ani. Ambele au fost descoperite, se pare, din întâmplare, şi fac parte, în opinia multora, dintre alimentele care au reuşit să influenţeze decisiv evoluţia umanităţii.


Dacă sunteţi curioşi să aflaţi câteva lucruri interesante despre istoria vinului şi a brânzei, dacă doriţi să ştiţi cum se desfăşoară degustările dedicate acestor alimente, dacă vreţi să vi se puncteze principiile după care se asociază între ele şi dacă sunteţi interesat să cunoaşteţi mai bine câteva dintre excelentele brânzeturi şi vinuri de pe piaţa noastră, atunci acest eveniment vă este, cu siguranţă, adresat.

Veti putea degusta mici selectii de branzeturi fine si delicate cum sunt Caprice des Dieux, Camembert si Brie Coeur de Lion, dar si branzeturi robuste, cu gust puternic, cum sunt cele cu mucegai nobil Bavaria Blu, St. Agur, Dabnish Blu si Edelpilz, insotite de vin spumant Rhein Extra Brut Imperial si de vinuri Single Vineyard Selection – Sauvignon Blanc, Viognier & Tamaioasa Romaneasca si Adrian Shiraz. La acestea se vor adauga diferite gustari: struguri, mere, pere, nuci, masline, miere, condiment “dulce-de-iute”, cateva feluri de paine, biscuiti si crackers, ca si apa plata.

Veti avea ocazia, de asemenea, sa cumparati la pret de producator alimentele care va intereseaza.

Nu uitaţi: marţi 19 februarie 2013, orele 19:00, în str. Paris nr. 7A, contribuţie 75 lei/persoană. Înscrieri la adresa de e-mail: radu.popovici@reteteleluiradu.ro.