Bucate şi vinuri alese

Am plăcerea să vă anunţ începerea unei colaborări gastronomice cu compania WineRo, producător al gamei de vinuri Alira, produsă la Aliman, în judeţul Constanţa, şi distribuitor al gamei Enira, produsă în Valea Bessa din Bulgaria. Această colaborare are ca finalitate un serial video cu mai multe zeci de episoade, care va fi difuzat pe acest blog.
Bucate si vinuri alese - colaborare cu WineRo
Serialul se numeşte „Bucate şi vinuri alese” şi are ca scop principal promovarea ideii de asociere a mâncării cu vinul, şi ca scopuri secundare promovarea vinurilor produse şi distribuite de WineRo, ca şi dezvăluirea unor mici secrete legate de munca unui somelier, adică de cea a combinării preparatelor culinare cu vinul potrivit, şi invers.
Filmările au loc, ca de obicei, în bucătăria mea studiou; de data aceasta însă nu voi mai fi singur, căci am şi invitaţi din lumea vinului, atât somelieri profesionişti, cât şi amatori pasionaţi, ca jurnalişti şi bloggeri.
Primul episod al serialului va fi difuzat mâine şi sper că veţi, fi din nou, alături de mine.


Citeste si articolul →   Risi e bisi

6 comentarii pe “Bucate şi vinuri alese

  • Radu Popovici spune:

   @gratiela: Vinurile celor de la WineRo sunt excelente. Si abia au inceput de cativa ani. Sunt convins ca oferta lor va fi una dintre cele de cea mai buna calitate de pe piata noastra.

 1. Yoyo spune:

  Excelenta idee. Se spune ca nici o masa nu este completa fara vinul potrivit. Sper sa invat multe lucruri din acest serial. Abia astept prima reteta. 🙂

  • Radu Popovici spune:

   @Corina: Iti spun un secret. Unul dintre motivele pentru care sunt bucuros de aceasta colaborare, este ca voi invata o multime de lucruri noi. Si voi cunoaste si oameni interesanti. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.