Bucate si vinuri alese

Am placerea sa va anunt începerea unei colaborari gastronomice cu compania WineRo, producator al gamei de vinuri Alira, produsa la Aliman, în judetul Constanta, si distribuitor al gamei Enira, produsa în Valea Bessa din Bulgaria. Aceasta colaborare are ca finalitate un serial video cu mai multe zeci de episoade, care va fi difuzat pe acest blog.
Bucate si vinuri alese - colaborare cu WineRo
Serialul se numeste „Bucate si vinuri alese” si are ca scop principal promovarea ideii de asociere a mancarii cu vinul, si ca scopuri secundare promovarea vinurilor produse si distribuite de WineRo, ca si dezvaluirea unor mici secrete legate de munca unui somelier, adica de cea a combinarii preparatelor culinare cu vinul potrivit, si invers.
Filmarile au loc, ca de obicei, în bucataria mea studiou; de data aceasta însa nu voi mai fi singur, caci am si invitati din lumea vinului, atat somelieri profesionisti, cat si amatori pasionati, ca jurnalisti si bloggeri.
Primul episod al serialului va fi difuzat maine si sper ca veti, fi din nou, alaturi de mine.

Citeste si articolul →   Frumosii nostri ani...

6 comentarii pe “Bucate si vinuri alese

  • Radu Popovici spune:

   @gratiela: Vinurile celor de la WineRo sunt excelente. Si abia au inceput de cativa ani. Sunt convins ca oferta lor va fi una dintre cele de cea mai buna calitate de pe piata noastra.

 1. Yoyo spune:

  Excelenta idee. Se spune ca nici o masa nu este completa fara vinul potrivit. Sper sa invat multe lucruri din acest serial. Abia astept prima reteta. 🙂

  • Radu Popovici spune:

   @Corina: Iti spun un secret. Unul dintre motivele pentru care sunt bucuros de aceasta colaborare, este ca voi invata o multime de lucruri noi. Si voi cunoaste si oameni interesanti. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.