Am avut ocazia in aceste ultime cateva luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco si sa cunosc, destul de bine, produsele pe care le distribuie pe piata noastra. Cremele de branza „Ceva fin”, de pilda, sunt foarte versatile si, in plus, este usor de lucrat cu ele. Am incercat de-a lungul timpului diverse retete cu ele, in special paste, dipuri si sosuri, atat sarate cat si dulci, iar unele dintre retete sunt interesante.


Va propun astazi o gustare simpatica, usor de preparat, rapida si gustoasa; am folosit-o la mesele cu prietenii sau familia, prezentata pe platouri mari, ca fiecare oaspete sa se serveasca dupa voia sa.

Bucatarie: Retetele lui Radu
Dificultate: usor
Cantitate: 2 portii
Timp de preparare: 5 minute
Timp de gatit: 15 minute

Ingrediente:
1 cutie cu crema de branza Delaco „Ceva Fin” pufos
1/2 castravete, feliat subtire
sare
piper alb
1/2 legatura de patrunjel, tocat marunt
1/3 ardei iute rosu, tocat marunt
2 lingurite de praf de curry
frunze proaspete de patrunjel, pentru servit
sampanie, sau vin spumant, pentru servit

Instructiuni:
Se amesteca intr-un castron crema de branza cu sare, piper alb, curry si patrunjel tocat.

Se pune cate 1 – 1 1/2 lingurita din mixtura de branza peste fiecare feliuta de castravete, folosind, eventual, un pos. Se presara cu ardei iute tocat, se orneaza cu frunze de patrunjel si se serveste cu bucati de cracker.