Cat de des gatesti? – Rezultate finale

Am mai dat gata inca un sondaj de opinie, caci pe cel de fata nu are rost sa-l mai mentin. Deja rezultatele sunt foarte clare si nu cred ca se pot schimba in mod semnificativ.

Rezultatele sunt nu doar clare, ci si magulitoare pentru mine. Vreau sa va multumesc tuturor celor care imi vizitati blogul; prezenta oricaruia dintre dvs. imi este pretioasa, caci ma faceti sa ma simt util si competent.

Ceea ce este magulitor este ca 42% dintre dvs. gatiti zilnic; asta inseamna ca aveti experienta in domeniu, iar unii dintre dvs. sunt, in mod sigur, profesionisti. Nu multi gatesc in fiecare zi, fara sa fie gospodine/gospodari cu familie mare de hranit, impatimiti ai gatitului sau profesionisti. Faptul ca 42% din publicul meu intra in aceste categorii ma maguleste enorm. Inseamna ca ceea ce postez este de calitate, indeajuns ca sa fie interesant si pentru cei care deja au cunostinte in domeniu.

Alti 38% dintre vizitatori gatesc o data la 2-3 zile, ceea ce inseamna, de asemenea, pasiune si timp acordat gatitului. Cand 80% dintre vizitatorii acestui blog gatesc cel putin o data la 2-3 zile, inseamna ca am gasit intr-adevar publicul potrivit: avizat si curios, care gateste nu doar din necesitate, ci si din placere. Contactul zilnic cu dvs. ma face si pe mine sa progresez si sa-mi sporesc cunostintele.

9% dintre viziotatori gatesc o data pe saptamana, restul mai rar, iar 2% niciodata. Probabil ca acestia sunt fie bucatari platonici, care simt oarecare interes pentru domeniu, dar nu pot sau nu vor sa gateasca, fie persoane care au nimerit aici din greseala, dar au simtit nevoia sa voteze.
2% nu este un procent mare, dar mi-as dori ca o parte dintre acestia sa se „converteasca” si sa incerce si ei, pentru ca, oameni buni, gatitul este distractiv!

Citeste si articolul →   Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?

Inca o data, multumiri celor care au votat si, va rog, in continuare astept propuneri pentru temele urmatoarelor sondaje de opinie.

2 comentarii pe “Cat de des gatesti? – Rezultate finale

  1. Ada spune:

    Cred ca cei din categoria “gatesc in fiecare zi” sunt bucatari de meserie, deci nu au cum sa evite acest lucru, sau sunt persoane extrem de pretentioase, in sensul ca nu suporta sa manance acelasi fel de mancare doua zile la rand. In ce ma priveste intru in cea de-a doua categorie, la doua-trei zile gatesc din placere si pt asta imi trebuie o anumita dispozitie, pe care e destul de complicat sa o am in fiecare zi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.