Chocolat

Afirmam ieri, într-un articol care cu care am încercat sa marchez cei patru ani de existenta a acestui blog, faptul ca 2013 ar putea fi, pentru mine, un an al evenimentelor gastronomice. Iata ca am, deja, placerea sa va anunt primul dintre ele.
Voi prezenta si voi gati, alaturi de Rachel Sargent si Richard Fox, de Ziua Îndragostitilor, un eveniment culinar concretizat într-o cina diferita de obisnuitele iesiri la restaurant împreuna cu cel drag. Cei care sunt tentati sa incerce lucruri noi, au acum ocazia sa cineze într-un mic grup de persoane interesante si sa participe la o seara a carei tema este “Ciocolata”, probabil singurul aliment care nu displace nimanui, ales de unii, poate pe buna dreptate, ca simbol al dragostei. Bucatele se prepara în fata oaspetilor si sunt însotite de cateva vinuri excelente.
chocolatfinal - Chocolat 1 - Retetele lui Radu
Nu vreau sa va spun mai multe lucruri, caci într-o astfel de zi surprizele sunt binevenite. retineti doar atat: joi 14 februarie 2013, orele 19:00, în str. Londra nr. 5, contributie 150 lei/persoana.

Citeste si articolul →   A fost “Avanpremiera la Craciun”- 2013

2 comentarii pe “Chocolat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.