Chocolat

Afirmam ieri, într-un articol care cu care am încercat să marchez cei patru ani de existenţă a acestui blog, faptul că 2013 ar putea fi, pentru mine, un an al evenimentelor gastronomice. Iată că am, deja, plăcerea să vă anunţ primul dintre ele.
Voi prezenta şi voi găti, alături de Rachel Sargent şi Richard Fox, de Ziua Îndrăgostiţilor, un eveniment culinar concretizat într-o cină diferită de obişnuitele ieşiri la restaurant împreună cu cel drag. Cei care sunt tentaţi sa incerce lucruri noi, au acum ocazia să cineze într-un mic grup de persoane interesante şi să participe la o seară a cărei temă este „Ciocolata”, probabil singurul aliment care nu displace nimănui, ales de unii, poate pe bună dreptate, ca simbol al dragostei. Bucatele se prepară în faţa oaspeţilor şi sunt însoţite de câteva vinuri excelente.
chocolatfinal - Chocolat 1 - Retetele lui Radu
Nu vreau să vă spun mai multe lucruri, căci într-o astfel de zi surprizele sunt binevenite. reţineţi doar atât: joi 14 februarie 2013, orele 19:00, în str. Londra nr. 5, contribuţie 150 lei/persoană.


Citeste si articolul →   Meniu international la "Sunday Grilling" - 19 mai 2013

2 comentarii pe “Chocolat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.