Cina de toamna

Nu mai este mult pana ce aceasta frumoasa toamna îsi va lua ramas bun de la noi, în mod definitiv. Vreau sa ne despartim de ea printr-un eveniment gastronomic care va combina cateva preparate culinare interesante, gatite cu ingrediente de sezon, cu doua vinuri de buna calitate oferite de Halewood Wines: Rhea Viognier 2011 si Kronos Pinot Noir.
cinaToamna - Cina de toamna 1 - Retetele lui Radu

Ca întotdeauna, evenimentul va avea loc în frumosul spatiu din str. Paris nr. 7A, unde se afla sediul din Bucuresti al companiei Halewood Romania. Tot ca întotdeauna, bucatele, vinurile si povestile mele culinare vor fi astfel alese încat sa formeze un tot unitar si echilibrat, care sa va ofere o seara deosebita.
Cei care doresc sa participe la eveniment se pot înscrie achitand în avans suma de 99 lei (aceasta include mancarea, vinurile si serviciile) în contul RO72RZBR0000060007711179, deschis pe numele meu la Raiffeisen Bank, agentia Delea Veche, cu mentiunea TOAMNA.
Pentru orice întrebari suplimentare legate de meniu, vinuri si servicii va stau la dispozitie; contactati-ma pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro si va voi raspunde imediat.

Citeste si articolul →   Ardei umpluti cu tapenade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.