Cină de toamnă

Nu mai este mult până ce această frumoasă toamnă îşi va lua rămas bun de la noi, în mod definitiv. Vreau să ne despărţim de ea printr-un eveniment gastronomic care va combina câteva preparate culinare interesante, gătite cu ingrediente de sezon, cu două vinuri de bună calitate oferite de Halewood Wines: Rhea Viognier 2011 şi Kronos Pinot Noir.
cinaToamna - Cină de toamnă 1 - Retetele lui Radu

Ca întotdeauna, evenimentul va avea loc în frumosul spaţiu din str. Paris nr. 7A, unde se află sediul din Bucureşti al companiei Halewood Romania. Tot ca întotdeauna, bucatele, vinurile şi poveştile mele culinare vor fi astfel alese încât să formeze un tot unitar şi echilibrat, care să vă ofere o seară deosebită.
Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie achitând în avans suma de 99 lei (aceasta include mâncarea, vinurile şi serviciile) în contul RO72RZBR0000060007711179, deschis pe numele meu la Raiffeisen Bank, agenţia Delea Veche, cu mentiunea TOAMNA.
Pentru orice întrebări suplimentare legate de meniu, vinuri şi servicii vă stau la dispoziţie; contactaţi-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi vă voi răspunde imediat.


Citeste si articolul →   Cititorii şi căutările lor - partea 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.