Cititorii şi căutările lor – partea 2

Statisticile îmi oferă posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tastează cititorii care ajung să-mi viziteze blogul. Mi-am dat seama că nu toţi aceştia găsesc ceea ce au căutat şi că, de fapt, ajung în pagini care nu-i interesează. Motoarele astea de căutare ne mai joacă unele feste… Voi încerca să-i ajut pe cititori, foarte succint, pentru a le mai alina eventualele neplăceri suferite din cauza amicului Google.

Cititorii si cautarile lor 2

bucatarie marocana thailandeza Hmm, aici chiar sunt confuz; nu prea ştiu pe ce parte să apuc problema. Ultima oară când am controlat, cele două bucătării erau foarte diferite, cam cum este nordul Africii de sud-estul Asiei. Luate separat insă, se mai găseşte şi la noi câte ceva, atât marocană, cât şi thailandeză.

sos pesto Avem, este chiar unul dintre preferaţii mei.

frigari de post Mărturisesc că am mâncat adesea legume pe grătar, dar niciodată la frigare, decât intercalate cu carne. Sigur că se pot prepara frigărui doar cu legume, dacă-i post, asta e! Pe de altă parte, ce mă nelinişteşte puţin, este cuvântul „frigări”. Acesta denumeşte doar ţepuşa în care se înfig frigăruile; am văzut folosite pe post de frigări crenguţe de rozmarin şi tulpini de lemongrass. Încep să cred că nişte frigărui cu roşii, ardei graşi şi vinete ar avea gust şi aromă bună gătite în frigări de rozmarin.

bucatarie asiatica viermi Este adevărat, în perioade de foamete oamenii mănâncă orice. Din păcate, nu am vreo reţetă asiatică (şi nici de alt fel) cu viermi. Presupun că, dacă era foamete, îi mâncau pur şi simplu, ca aport de proteine. Nu-şi prea băteau capul să-i gătească în mod rafinat. Sau mai ştii?

Citeste si articolul →   Pachetele aburite cu tagliatelle si creveti

retete cu thailandeza Sper ca nu avem de-a face cu un canibal… Sunt convins că reţetele thailandeze pot mulţumi pe oricine, nu este nevoie să suplimentăm şi cu o thailandeză.

brava tv retete pui Aşa e, am tot pus retete la brava tv, inclusiv cu pui. Unele sunt si pe blogul meu.

produse alimentare chinezesti si japonez Încercaţi la Dragonul Roşu, există acolo un magazin care oferă tot felul de produse chinezeşti: paste şi sosuri, condimente, vin şi oţet de orez, tăiţei de orez şi de soia etc.

fasole verde dupa reteta lui radu Nu avem aşa ceva.. deocamdată. Vom corecta situaţia.

marinada pentru carne la gratar Avem o variantă chinezească, foarte interesantă.

martipan reteta Este!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.