Cititorii şi căutările lor – partea 3

Statisticile îmi oferă posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tastează cititorii care ajung să-mi viziteze blogul. Mi-am dat seama că nu toţi aceştia găsesc ceea ce au căutat şi că, de fapt, ajung în pagini care nu-i interesează. Motoarele astea de căutare ne mai joacă unele feste… Voi încerca să-i ajut pe cititori, foarte succint, pentru a le mai alina eventualele neplăceri suferite din cauza amicului Google.

Cititorii si cautarile lor
condimente pui Cred ca este vorba despre condimentele cu care se gateste carnea de pui. Sunt prea multe ca sa le enumar, depinde ce vreti sa gatiti.

www.retete bucataria franceza.com Ma tem ca ati gresit adresa, sunt si aici ceva retete franceze, dar nu foarte multe.

fasole mung Avem fasole mung, gasiti aici.

cumparatori maculatura Am marele noroc ca cea ce scriu se tipareste virtual, deci nu produc maculatură, cel puţin nu într-un mod care să-mi permită să o vând reciclatorilor. Ar fi o idee ca cineva să cumpere biţi expiraţi, nefolositori, degradaţi.

ulei de susan Aţi nimerit bine, avem câteva date despre el.

textura neomogena a fructelor Să înţeleg că, după unele opinii, fructele au o textură neomogenă? Probabil din cauza sâmburilor…

radu popovici Prezent!

scoti orez sălbatic Este vorba despre Scotti care, din întâmplare, este producătorul meu preferat. Îl recomand tuuror, căci oferă cel mai bun raport preţ calitate. Amestecul de orez cu bob lung, alb, cu orez sălbatic este excelent.

retete culinare in video In video avem, bine ca nu le doriti in vid.

pui gong bao Iata o cerere îndreptăţită, reţeta este excelenta. Dacă nu mă credeţi, daţi clic aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.