Cititorii si cautarile lor – partea 3

Statisticile îmi ofera posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tasteaza cititorii care ajung sa-mi viziteze blogul. Mi-am dat seama ca nu toti acestia gasesc ceea ce au cautat si ca, de fapt, ajung în pagini care nu-i intereseaza. Motoarele astea de cautare ne mai joaca unele feste… Voi încerca sa-i ajut pe cititori, foarte succint, pentru a le mai alina eventualele neplaceri suferite din cauza amicului Google.

Cititorii si cautarile lor
condimente pui Cred ca este vorba despre condimentele cu care se gateste carnea de pui. Sunt prea multe ca sa le enumar, depinde ce vreti sa gatiti.

www.retete bucataria franceza.com Ma tem ca ati gresit adresa, sunt si aici ceva retete franceze, dar nu foarte multe.

fasole mung Avem fasole mung, gasiti aici.

cumparatori maculatura Am marele noroc ca cea ce scriu se tipareste virtual, deci nu produc maculatura, cel putin nu într-un mod care sa-mi permita sa o vand reciclatorilor. Ar fi o idee ca cineva sa cumpere biti expirati, nefolositori, degradati.

ulei de susan Ati nimerit bine, avem cateva date despre el.

textura neomogena a fructelor Sa înteleg ca, dupa unele opinii, fructele au o textura neomogena? Probabil din cauza samburilor…

radu popovici Prezent!

scoti orez salbatic Este vorba despre Scotti care, din întamplare, este producatorul meu preferat. Îl recomand tuuror, caci ofera cel mai bun raport pret calitate. Amestecul de orez cu bob lung, alb, cu orez salbatic este excelent.

retete culinare in video In video avem, bine ca nu le doriti in vid.

pui gong bao Iata o cerere îndreptatita, reteta este excelenta. Daca nu ma credeti, dati clic aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.