Concurs 2013: Comentezi şi câştigi!

M-am gândit că vă este dor de un concurs, aşa că astăzi vă lansez o provocare: puteţi câştiga două premii constând din maşinile de tocat carne Naumann NM-120 şi NM-300.
Naumann1201 - Concurs 2013: Comentezi şi câştigi! 1 - Retetele lui Radu
Naumann3001 - Concurs 2013: Comentezi şi câştigi! 2 - Retetele lui Radu

Când spun maşină de tocat, mă limitez, de fapt limitez maşinile, probabil sub influenţa sărbătorilor de iarnă, mintea fiindu-mi îndreptată către cârnaţi. Maşinile Naumann sunt, de fapt, destul de versatile, iar anexele lor vă oferă posibilitatea de a toca nu doar carne, ci de a prepara suc de roşii şi bulion, must, brânză de burduf şi orice altceva presupunând tocarea unui ingredient şi, eventual, “îmbrăcarea” tocăturii într-un ambalaj.
Cele două maşini funcţionează pe acelaşi principiu, diferind doar prin dimensiuni, puterea motorului şi unele dintre anexe. Reţineţi să sunt destinate bucătăriilor casnice, nu industriale, aşa că puteţi prepara cu uşurinţă, de exemplu, câţiva metri de cârnaţi într-o zi, dar nu câţiva kilometri.
Naumann NM 120Mare - Concurs 2013: Comentezi şi câştigi! 3 - Retetele lui Radu
Mi-am dat seama în timp că cititorii mei, şi ai altora probabil, sunt ocupaţi, iar un concurs are cu atât mai multe şanse cu cât vă cere un efort mai mic. Ceea ce vă cer eu este foarte simplu: postaţi un comentariu, unul singur de persoană, însoţit obligatoriu de adresa dvs. de e-mail (nu in comentariul propriu-zis, ci un formularul prin care postati comentariul), în care să spuneţi la ce anume aţi folosi o astfel de maşină de tocat, adică ce aţi vrea să preparaţi cu ea, de la suc de roşii la chiftele, de la zacuscă la cârnaţi. Nu vă străduiţi să menţionaţi cine ştie ce preparate complicate sau exotice, fiţi doar sinceri şi menţionaţi în mod simplu, ce întrebuinţare aţi da dvs. unei astfel de maşini.
Naumann NM 300Mare - Concurs 2013: Comentezi şi câştigi! 4 - Retetele lui Radu
Concursul începe astăzi şi se va încheia pe data de 4 decembrie 2013 la orele 24:00. Cei doi câştigători (unul va primi maşina Naumann NM-120, celălalt maşina Naumann NM-300) vor fi anunţaţi a doua zi, pe 5 decembrie, şi vor fi rugaţi să-mi trimită adresa şi telefonul; vor primi premiul acasă în decurs de maxim 7 zile, ca să aibă timp să-l şi pună la lucru până de Crăciun.
Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei. Castigatorii care locuiesc in afara tarii vor indica o adresa din Romania unde doresc sa primeasca premiul (prieteni sau familie).
Fiecare comentariu va primi un număr de ordine, iar câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi folosindu-se aplicaţia oferită de http://www.random.org/.
Atenţie, dacă cei aleşi de soartă drept câştigători nu îmi confirmă acceptarea premiului până pe data de 7 decembrie orele 24:00, vor fi descalificaţi şi voi desemna alţi câştigători.
Un lucru important de menţionat: acest concurs se va desfăşura concomitent pe alte 4 bloguri culinare: www.bucatarmaniac.ro‎, www.lauraadamache.ro, www.retetecalamama.ro şi www.teoskitchen.ro. Puteti participa la concurs pe toate aceste bloguri.
Dacă aveţi întrebări vă stau la dispoziţie. Baftă!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.