Concurs 2013: Comentezi si castigi!

M-am gandit ca va este dor de un concurs, asa ca astazi va lansez o provocare: puteti castiga doua premii constand din masinile de tocat carne Naumann NM-120 si NM-300.
Naumann1201 - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 1 - Retetele lui Radu
Naumann3001 - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 2 - Retetele lui Radu

Cand spun masina de tocat, ma limitez, de fapt limitez masinile, probabil sub influenta sarbatorilor de iarna, mintea fiindu-mi îndreptata catre carnati. Masinile Naumann sunt, de fapt, destul de versatile, iar anexele lor va ofera posibilitatea de a toca nu doar carne, ci de a prepara suc de rosii si bulion, must, branza de burduf si orice altceva presupunand tocarea unui ingredient si, eventual, “îmbracarea” tocaturii într-un ambalaj.
Cele doua masini functioneaza pe acelasi principiu, diferind doar prin dimensiuni, puterea motorului si unele dintre anexe. Retineti sa sunt destinate bucatariilor casnice, nu industriale, asa ca puteti prepara cu usurinta, de exemplu, cativa metri de carnati într-o zi, dar nu cativa kilometri.
Naumann NM 120Mare - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 3 - Retetele lui Radu
Mi-am dat seama în timp ca cititorii mei, si ai altora probabil, sunt ocupati, iar un concurs are cu atat mai multe sanse cu cat va cere un efort mai mic. Ceea ce va cer eu este foarte simplu: postati un comentariu, unul singur de persoana, însotit obligatoriu de adresa dvs. de e-mail (nu in comentariul propriu-zis, ci un formularul prin care postati comentariul), în care sa spuneti la ce anume ati folosi o astfel de masina de tocat, adica ce ati vrea sa preparati cu ea, de la suc de rosii la chiftele, de la zacusca la carnati. Nu va straduiti sa mentionati cine stie ce preparate complicate sau exotice, fiti doar sinceri si mentionati în mod simplu, ce întrebuintare ati da dvs. unei astfel de masini.
Naumann NM 300Mare - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 4 - Retetele lui Radu
Concursul începe astazi si se va încheia pe data de 4 decembrie 2013 la orele 24:00. Cei doi castigatori (unul va primi masina Naumann NM-120, celalalt masina Naumann NM-300) vor fi anuntati a doua zi, pe 5 decembrie, si vor fi rugati sa-mi trimita adresa si telefonul; vor primi premiul acasa în decurs de maxim 7 zile, ca sa aiba timp sa-l si puna la lucru pana de Craciun.
Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei. Castigatorii care locuiesc in afara tarii vor indica o adresa din Romania unde doresc sa primeasca premiul (prieteni sau familie).
Fiecare comentariu va primi un numar de ordine, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti folosindu-se aplicatia oferita de http://www.random.org/.
Atentie, daca cei alesi de soarta drept castigatori nu îmi confirma acceptarea premiului pana pe data de 7 decembrie orele 24:00, vor fi descalificati si voi desemna alti castigatori.
Un lucru important de mentionat: acest concurs se va desfasura concomitent pe alte 4 bloguri culinare: www.bucatarmaniac.ro‎, www.lauraadamache.ro, www.retetecalamama.ro si www.teoskitchen.ro. Puteti participa la concurs pe toate aceste bloguri.
Daca aveti întrebari va stau la dispozitie. Bafta!

Un comentariu pe “Concurs 2013: Comentezi si castigi!

  1. Aly spune:

    Probabil ar iesi cele mai delicioase chiftelute,din carnea tocata prin aceasta masina Naumann….nici sarmalele nu ar fi mai prejos,iar carnatii s-ar “bucura” sa fie cat mai rapid prajiti si degustati de intreaga familie :)…..Ce e drept,legumele pentru zacusca ar fi putin triste,ca mai au de asteptat pana sa le vina randul la tocat,anul viitor 😀

    O seara buna si bafta tuturor!

  2. cosmina mosoran spune:

    As face carnati de casa,cei mai buni mititei la gratar parca le si simt mirosul,sos de rosii pt.paste, chiftelute,perisoare si cate si mai cate. Ar fi de ajutor in bucatarie.

  3. Marianna spune:

    Buna seara,

    Premiile sunt “utile dulci” 🙂
    As folosi masina de tocat la prepararea carnatilor de casa, afumati, cu boia multa, picanti, asa cum ii facea bunica mea din Banat de-mi lasa gura apa cand imi amintesc de ei…

  4. dorina2010 spune:

    As gati cu ajtorul masinii de tocat:
    iarna: carnati, caltabos, umplutura pt. sarmalute, pateu de casa;
    primavara: drob, perisoare;
    vara: sucuri de fructe: capsune, mure, zmeura;
    toamna: zacusca, pasta fructe pentru gem, fasole batuta;

  5. Paula Chereches spune:

    Buna ziua! Eu as folosi aceasta superba masina de tocat in primul rand pentru prepararea calbajului de porc ,preferatul familiei (asta pt ca suntem in preajma Craciunului), cat si pentru tocarea carnii folosita la ciorba de perisoare! Va multumesc!

  6. ana dorina spune:

    oooooooooooo,am in minte o gramada de retete la care as pune la treaba aceasta minunata si de ajutor masina de tocat ,dar ce am in minte acum burekul cu carne tocata pe care il ador ,caldabosul din salaj ,carnati ca tot vine craciunul dar si un pure de dovlecel cu cartofi si morcovi ca tot e post .Imi doresc noroc.

  7. Lidia spune:

    Aceasta minunata masina as folosi-o la tocat carne pentru diverse preparate, bulion, nectar de fructe si multe alte bunatati preparate in casa.

  8. Madalina Matasaru spune:

    Buna ziua si bine v-am regasit!Imi doresc mult aceasta masina de tocat…o voi folosi la prepararea ciorbelor de perisoare,sarmalelor,musacalelor,pasdtelor bolognese,toate aflate pe lista preferintelor copilasilor mei,carora nu imi place sa le gatesc cu carne tocata gata cumparata.

  9. Valentina Lungu spune:

    Buna!….Masina de tocat as putea sa o folosesc pentru tocatul carnii pentru sarmale,carnati,drob,musaca,chiftele,pentru umplerea carnatilor. Pot toca chiar si biscuiti si nuci pentru prajituri! Multumesc!

  10. GEORGESCU NICOLAE spune:

    Buna ziua
    Pentru inceput tin sa felicit initiativa pentru acest concurs.
    Cu respectiva masina de tocat carne, voi prepara retele gusoate pe baza de carne tocata postate aici de dvs.
    Numai bine !

  11. Rodica M spune:

    De ceva vreme ma gandesc ca ar trebui sa-mi completez setul de electrocasnice cu o masina de tocat. Utilitatea ei intr-o bucatarie este foarte bine stiuta de catre cunoscatori. Eu sunt adepta gatitului acasa, obicei care incet-incet dispare din programul gospodinelor. Altfel cum ne-am explica imbulzeala de la targurile de produse traditionale, in care inghesuiala de la oala cu sarmale este incredibila si auzi comentarii ca e mai bun decat acasa. Cum sa compari sarmaua facuta in parc, chair si de maramuresence in costum popular, cu figura autentica de bucatareasa, cu sarmaua, chifteaua, saramura facuta in casa. Argumentul “mancarea la cazan e mai gustoasa” nu este universal valabil. Deci, as folosi masina de tocat pentru a gati romaneste, pentru a pastra traditia si gusturile mancarurilor pe care le stiu de mama, bunica, matusa, soacra: sarmale, carnati, lebar, chiftele, pateu de casa, etc, etc, etc … In postarile celolalti concurenti este mentionat si bulionul. Cred ca ar fi o mare realizare daca as putea s-o folisesc si la bulion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.