Concurs 2013: Comentezi si castigi!

M-am gandit ca va este dor de un concurs, asa ca astazi va lansez o provocare: puteti castiga doua premii constand din masinile de tocat carne Naumann NM-120 si NM-300.
Naumann1201 - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 1 - Retetele lui Radu
Naumann3001 - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 2 - Retetele lui Radu

Cand spun masina de tocat, ma limitez, de fapt limitez masinile, probabil sub influenta sarbatorilor de iarna, mintea fiindu-mi îndreptata catre carnati. Masinile Naumann sunt, de fapt, destul de versatile, iar anexele lor va ofera posibilitatea de a toca nu doar carne, ci de a prepara suc de rosii si bulion, must, branza de burduf si orice altceva presupunand tocarea unui ingredient si, eventual, “îmbracarea” tocaturii într-un ambalaj.
Cele doua masini functioneaza pe acelasi principiu, diferind doar prin dimensiuni, puterea motorului si unele dintre anexe. Retineti sa sunt destinate bucatariilor casnice, nu industriale, asa ca puteti prepara cu usurinta, de exemplu, cativa metri de carnati într-o zi, dar nu cativa kilometri.
Naumann NM 120Mare - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 3 - Retetele lui Radu
Mi-am dat seama în timp ca cititorii mei, si ai altora probabil, sunt ocupati, iar un concurs are cu atat mai multe sanse cu cat va cere un efort mai mic. Ceea ce va cer eu este foarte simplu: postati un comentariu, unul singur de persoana, însotit obligatoriu de adresa dvs. de e-mail (nu in comentariul propriu-zis, ci un formularul prin care postati comentariul), în care sa spuneti la ce anume ati folosi o astfel de masina de tocat, adica ce ati vrea sa preparati cu ea, de la suc de rosii la chiftele, de la zacusca la carnati. Nu va straduiti sa mentionati cine stie ce preparate complicate sau exotice, fiti doar sinceri si mentionati în mod simplu, ce întrebuintare ati da dvs. unei astfel de masini.
Naumann NM 300Mare - Concurs 2013: Comentezi si castigi! 4 - Retetele lui Radu
Concursul începe astazi si se va încheia pe data de 4 decembrie 2013 la orele 24:00. Cei doi castigatori (unul va primi masina Naumann NM-120, celalalt masina Naumann NM-300) vor fi anuntati a doua zi, pe 5 decembrie, si vor fi rugati sa-mi trimita adresa si telefonul; vor primi premiul acasa în decurs de maxim 7 zile, ca sa aiba timp sa-l si puna la lucru pana de Craciun.
Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei. Castigatorii care locuiesc in afara tarii vor indica o adresa din Romania unde doresc sa primeasca premiul (prieteni sau familie).
Fiecare comentariu va primi un numar de ordine, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti folosindu-se aplicatia oferita de http://www.random.org/.
Atentie, daca cei alesi de soarta drept castigatori nu îmi confirma acceptarea premiului pana pe data de 7 decembrie orele 24:00, vor fi descalificati si voi desemna alti castigatori.
Un lucru important de mentionat: acest concurs se va desfasura concomitent pe alte 4 bloguri culinare: www.bucatarmaniac.ro‎, www.lauraadamache.ro, www.retetecalamama.ro si www.teoskitchen.ro. Puteti participa la concurs pe toate aceste bloguri.
Daca aveti întrebari va stau la dispozitie. Bafta!

Un comentariu pe “Concurs 2013: Comentezi si castigi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.