Acest concurs s-a incheiat.
Ce desert deosebit ati vrea sa preparati, sau sa mancati, de Craciun?
Iata ca Singer Romania da o mana de ajutor Mosului Craciun si ofera blogosferei culinare cateva premii, prin intermediul unui triplu concurs, organizat concomitent de trei bloguri culinare: Bucatar Maniac, e-bucataria si cel pe care va aflati deja.
Premiile, cate o serie identica de trei pentru fiecare dintre bloguri, sunt urmatoarele:
Premiul 1: un cuptor cu halogen si convectie Vita Cook
Premiul 2: 1 mixer Handymix 2 in 1
Premiul 3: un cantar electronic de bucatarie DKS9166.
5 Mentiuni: carti culinare digitale, oferite doar din partea mea.
Concursul are cateva reguli simple, identice pe cele trei bloguri, pe care va sfatuiesc sa le cititi cu atentie.
Tema concursului
Concursul functioneaza identic pe cele trei bloguri, cu exceptia temei care este un pic diferita. Tema de pe blogul meu este:
Ce desert deosebit ati vrea sa preparati, sau sa mancati, de Craciun?
Nu trebuie sa trimiteti vreo reteta, nici vreo fotografie, trebuie doar sa postati un comentariu la acest articol, în care sa descrieti pe scurt si cat mai apetisant desertul la care va ganditi. Cu o adresa de e-mail se poate lasa un singur comentariu. Descrieti un singur preparat în fiecare comentariu.
Similar, pe blogul Bucataru Maniacu veti descrie o gustare/antreu, iar pe e-bucataria un fel principal.
Atentie, nu va cerem sa numiti ceva ce gatiti în mod obisnuit, caci toate lumea ar pomeni de sarmale, salata de boeuf, racitura, oua umplute, carnati pe varza, friptura la tava, cozonac sau vreun tort pe care îl faceti în fiecare an. Numiti ceva mai deosebit, care nu face parte neaparat din preparatele traditionale de Craciun, dar care va tenteaza mult, caci este delicios si îndeajuns de festiv ca sa figureze la o astfel de masa.
Eu nu voi raspunde la comentariile intrate in concurs, dar daca aveti nelamuriri, probleme cu postatul comentariilor, am prevazut o adresa de e-mail (vezi la sfarsitul articolului). De asemenea va rog frumos sa nu lasati aici comentarii care nu sunt la subiect.
Participare
Participarea este deschisa oricui, indiferent de varsta, localitate sau preferinte culinare. Trebuie însa respectate cateva reguli simple:
1. cand postati comentariul, indicati o adresa de e-mail corecta, caci pe ea veti fi contactati de Singer Romania în cazul în care veti castiga
2. trebuie sa raspundeti la e-mailul trimis de Singer Romania în decurs de maxim 5 zile, altfel premiul va fi acordat altcuiva, ales prin tragere la sorti
3. premiile vor fi trimise doar pe teritotiul Romaniei; eventualii cîstigatori cu domiciliul în strainatate pot da adresa unei rude sau a unui prieten; fie le pot face un cadou de Sarbatori, fie îl pot ridica de la ei cu proxima ocazie cand revin în tara
4. puteti participa la toate trei concursurile, daca doriti, cu cate un singur preparat pe fiecare blog, conform temei de pe blogul respectiv
Data limita
Ultima zi de concurs este 19 decembrie 2010, orele 24:00. Pe data de 20 decembrie 2010 se vor anunta premiile.
Premii
Premiul 1: Cuptor cu halogen si convectie Vita Cook. Ţine loc de cuptor, grill, tigaie, friteuza, steamer si cuptor cu microunde. Gateste, încalzeste si decongeleaza. Capacitate 14 litri, putere 1200-1400 kw.
Date suplimentare despre el gasiti aici, iar pe acest blog exista si cateva video-retete care descriu modul de functionare.
Premiul 2: Mixer cu talpa rabatabila si vas de inox Handymix 2 în 1. Putere 300 w, selector cu 3 viteze plus functie Turbo, echipat cu teluri, plus spirale pentru aluat, capacitatea vasului este de 2 litri.
Premiul 3: Cantar electronic de bucatarie DKS9166. Capacitate 5 kg, echipat cu senzori de înaltaa precizie, platforma din sticla securizata de 4 mm grosime, afisaj digital, functie “tara”, indicator de baterie descarcata, indicator de suprasarcina, ceas electronic, temporizator cu alarma, baterie 3V CR2032 litiu inclusa.
În plus, doar la mine pe blog, voi acorda si 5 mentiuni constand în cate un set de 4 carti culinare digitale: “Bucatarie chinezeasca“, “Bucatarie indiana“, “Ne jucam si mancam” si “Salate“. Amanunte despre aceste carti aici.
Castigatori
Castigatorii vot fi alesi prin tragere la sorti dintre comentariile cele mai inspirate. Comunicarea cîstigatorilor va avea loc pe 20 decembrie 2010.
Neclaritati si nedumeriri:
Cei care vor sa-mi adreseze întrebari sunt rugati sa o faca pe adresa mea personala de e-mail: radu.popovici arond reteteleluiradu.ro
Acestea fiind zise, nu-mi ramane decat sa va urez inspiratie, vorba dulce si mult succes!
Eu as ca desert as vrea un tort mare cu ciocolata si multa frisca…
Sufleu surpriza … cu bezea si inghetata
Un tort delicios, parfumat, pentru cele mai frumoase sarbatori…
Intrucat Craciunul e iarna, cand totul e alb, plin de fulgi zapada, blatul ideal ar fi unul de COCOS.
Si pentru ca in perioada aceasta culoarea predominanta e rosul, as face o crema fina, din MASCARPONE, FRISCA, ZAHAR PUDRA, si delicioase fructe rosii: COACAZE, ZMEURA, CAPSUNI.
As imbraca tortul intr-o mantie alba de FRISCA, iar pe margini l-as acoperi cu FULGI DE MIGDALE prajite, ca un fular cald.
Si intrucat Craciunul inseamna stralucire, l-as orna cu MARGELE DE ZAHAR AURII.
Craciun Fericit si plin de miresme dulci!
Ca desert m-am gandit sa ma rasfat cu capsuni marinate in otet balsamic,apoi voi pregati si niste tarte portugheze cu crema de vanilie si caramel.
ce imi va pregati sotia…sper ca ceva gustos si dulce 😀
niste fursecuri,ca e criza
negrese,sunt favoritele mele
cozonacul este sfant pentru romani
un tort frumos cu multa frisca
o prajitura traditionala romaneasca cum ar fi “alba ca zapada”
Sigur un tort diplomat, conform unei retete pe care o pregatesc in mod obisnuit; reusita sigura, garantata
Sarbatori cu bine!