Bun.. revin asa cum am promis. Unii dintre voi ati vazut probabil emisiunea, cei mai multi, cu siguranta nu. Ce pot sa povestesc eu? Am avut cu mine o gramada de condimente, alese dintre cele care se gasesc cu relativa usurinta pe piata noastra si am incercat sa spun cateva cuvinte despre ele si despre placerea de a gati.

Asa cum se intampla de obicei, mi-as fi dorit sa pot spune si povesti mai multe, dar timpul nu mi-a permis. Producatorul si prezentatorul emisiunii mi-au spus in final, la repezeala (caci emisiunea continua si dupa plecarea mea) ca a iesit foarte bine, ca am spus lucruri extrem de interesante, ca nu am avut nicio balba, niciun “aaaa…”, in fine, ca am avut vorbele cu mine, cum se spune.

In final mie mi-a placut ca exista un interes pentru condimente. Chiar daca acest interes poate fi doar conjunctural, si chiar daca oameni ca mine sunt chemati acolo un pic si “de umplutura” (pentru ca este greu sa gasesti subiecte in fiecare dimineata si stim cu totii ce fel de subiecte fac rating), eu tot ma bucur ca am participat la emisiune. Daca macar unul dintre telespectatori afla de la mine ceva interesant si i se deschide curiozitatea de a gati si de a experimenta, eu consider acest lucru ca fiind un castig.

Pentru cei care doresc sa vada emisiunea: