Dragi prieteni, anul acesta am cam tras chiulul cu postarile; mai ales partea de retete a avut de suferit, în detrimentul postarilor despre bere si vin. Sper sa nu va fi suparat prea tare, trec printr-o faza mai… lichida, probabil si din cauza faptului ca la Bistro GUXT nu sunt bucatar, ci manager, contabil si somelier. Era sa pun ghilimele la cuvantul somelier, fiindca sunt departe de a fi un somelier bun, dar cunosc foarte bine bauturile si mancarea din meniu, lucru care îmi permite sa le asociez în mod corect.
Vad însa ca am luat-o razna, asa ca revin la ceea ce vroiam sa va spun de la bun început.
Dragii mei, sa aveti parte de sarbatori petrecute în tihna si belsug, alaturi de cei cu care va simtiti bine. Sa fiti sanatosi si sa intram cu totii într-un an nou care în care sa muncim cu placere si cu spor.
Va multumesc mult ca mi-ati vizitat blogul si sper ca în 2016 sa reusesc sa-mi îndrept activitatea mai mult spre ale bucatarelii.
La multi ani!
La multi ani cu sanatate si notorietate cu Bistro GUXT, la cat mai multe evenimente gastronomice fericite!
@Livia: Sa fie! Multumesc mult. Sanatate si fericire!
La multi ani!
@Cami: La multi ani, prietene! Nu ne-am vazut de ceva vreme; sper ca esti bine.
Sarbatori fericite si numai bine in anul care vine!
@Alice: La multi ani! Sanatate, buna intelegere si prosperitate!
Vacanta placuta, un Craciun frumos si sarbatori fericite !
@cristi-j: Multumesc mult de tot. Si tie, sarbatori fericite si un 2016 pe placul tau. 🙂
Craciun Fericit!
@Lucian: Multumesc la fel. Sarbatori fericite!