Dragi prieteni, anul acesta am cam tras chiulul cu postările; mai ales partea de reţete a avut de suferit, în detrimentul postărilor despre bere şi vin. Sper să nu vă fi supărat prea tare, trec printr-o fază mai… lichidă, probabil şi din cauza faptului că la Bistro GUXT nu sunt bucătar, ci manager, contabil şi somelier. Era să pun ghilimele la cuvântul somelier, fiindcă sunt departe de a fi un somelier bun, dar cunosc foarte bine băuturile şi mâncarea din meniu, lucru care îmi permite să le asociez în mod corect.
Văd însă că am luat-o razna, aşa că revin la ceea ce vroiam să vă spun de la bun început.
Dragii mei, să aveţi parte de sărbători petrecute în tihnă şi belşug, alături de cei cu care vă simţiţi bine. Să fiţi sănătoşi şi să intrăm cu toţii într-un an nou care în care să muncim cu plăcere şi cu spor.
Vă mulţumesc mult că mi-aţi vizitat blogul şi sper ca în 2016 să reuşesc să-mi îndrept activitatea mai mult spre ale bucătărelii.
La mulţi ani!
La multi ani cu sanatate si notorietate cu Bistro GUXT, la cat mai multe evenimente gastronomice fericite!
@Livia: Sa fie! Multumesc mult. Sanatate si fericire!
La multi ani!
@Cami: La multi ani, prietene! Nu ne-am vazut de ceva vreme; sper ca esti bine.
Sarbatori fericite si numai bine in anul care vine!
@Alice: La multi ani! Sanatate, buna intelegere si prosperitate!
Vacanta placuta, un Craciun frumos si sarbatori fericite !
@cristi-j: Multumesc mult de tot. Si tie, sarbatori fericite si un 2016 pe placul tau. 🙂
Crăciun Fericit!
@Lucian: Multumesc la fel. Sarbatori fericite!