Astazi postez articolul cu numarul 1.000 de pe blog. 1.000 de articole in 1.050 de zile de existenta a blogului. Dintre acestea 529 sunt retete, iar restul materiale despre ingrediente, calatorii si evenimente culinare, metode de gatit, antropologie culinara etc.
Ce alta postare ar fi fost mai potrivita pentru acest numar rotund, decat o urare sincera, din inima, pentru cititorii celor 1.000 de articole?
Multumesc tuturor celor care îmi viziteaza blogul pentru atentia si timpul acordat. Vreau sa va urez sarbatori fericite, sanatate pentru voi si familiile voastre, îndeplinirea tuturor dorintelor si bucate minunate la masa de Craciun!
Craciun Binecuvantat alaturi de cei dragi!
@Ana: Multumesc la fel. Craciun fericit alaturi de familie. 🙂
Descoperirea blogului tau a fost o revelatie. Intodeauna te citesc cu placere si ma bucur ca exista oameni ca tine. La mai mare Radule !!!
@Uica: Si eu ma bucur ca exista oameni si prieteni ca tine. Sarbatori fericite!
Craciun Fericit si imbelsugat!!
@Elena Toma & Laura Adamache: Multumesc mult, fetelor! Sa aveti un Craciun minunat langa familie. 🙂
Craciun fericit langa cei dragi!
Radu, Un Craciun fericit si plin de iubire… iar anul 2012 sa-ti aduca numai bucurii si realizari. Si sanatate multa, indiferent de cat de iuti mirodenii vei folosi 🙂
Astept urarile tale la 10.000 de posturi
@Nelu: Optimist ca intotdeauna. Stai sa le vedem pe cele de la 2.000, adica peste inca vreo 3 ani. Sarbatori fericite si sanatate!
Sarbatori fericite, Radu!
@mihai: Multumesc mult, Craciun fericit! Sper sa ne reintalnim cat mai repede. Mai punem tara la cale.
Craciun Fericit si gustos 🙂 !
@Cristi: Sa fii sanatos si sa ai un 2012 bun, in care totul sa-ti mearga dupa cum ti-e voia si nevoia. 🙂
Sarbatori fericite! 🙂
@lola: Craciun fericit si dvs. ! 🙂
Felicitari ptr magicul 1000 si iti doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
@mitinita: Multumesc si iti urez un Craciun deosebit. 🙂
un craciun fericit si alte mii de posturi de acelasi impact asupra noastra, a cititorilor! 🙂
@alison: Nu-mi vine sa cred ca la inceputul lui februarie intru in cel de-al patrulea an de existenta a blogului. A trecut vremea. 🙂 Multumesc pentru urare.