5 arome | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Pui Chandoori

Pui Chandoori
Va prezint astazi cea de-a doua reteta gatita la „Ginger” cu ocazia evenimentului de pe data de 20 octombrie. Este o reteta foarte simpla, cu „manopera” putina.
Puiul Chandoori este, intr-un fel, o versiune chinezeasca a celebrului pui Tandoori, preparat de indieni. Carnea se poate prepara pe gratar, in cuptor de pamant, sau sub grill-ul cuptorului de la aragaz. Poate fi insotita de rondele de cartofi facute la cuptor, bucati de castravete, un sos picant si, bineinteles, orez cu bob lung fiert.
(mai mult…)

Citeste tot

Arome noi la Ginger

Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, aşa cum nu ştiu să existe prea multe în România. Iniţiativa aparţine celor doi pasionaţi manageri ai restaurantului, Cezar Filip şi Doru Pencea, şi subsemnatului. Motivaţi de pasiunea comună pentru gastronomie, am simţit la un moment dat că trebuie să împărtăţim şi altora ceea ce ştim noi, dar, mai ales, că trebuie să învăţăm noi de la ceilalţi pasionaţi ai domeniului.
Eveniment la restaurantul "Ginger"
(mai mult…)

Citeste tot