Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: 7 arome romanesti

Tocurry

Tocana este unul dintre preparatele mele preferate apartinand bucatariei noastre. Eu o consider alternativa romaneasca [...]

10 Comentarii

Pilaf cu 7 arome romanesti

Pilaf cu 7 arome romanesti Acest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un [...]

12 Comentarii

Pastrav cu pasta 7AR si pepene galben

Reteta este simpla, iar odata ce pasta de condimente a fost preparata, “manopera” depusa devine [...]

9 Comentarii

Somon marinat cu pudra 7AR

Iertati-ma pentru acest 7AR din titlu, dar cum amestecul meu de condimente are un nume [...]

4 Comentarii

Condimente în bucate

Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de [...]

19 Comentarii

Pastrav cu praf de “7 arome romanesti”

Am inceput experimentele cu amestecurile de condimente, pe amandoua numindu-le, cam cu economie de imaginatie, [...]

31 Comentariu

7 arome romanesti – amestec de tip pasta

În articolul anterior am descris considerentele pe baza carora am abordat crearea unui amestec de [...]

51 Comentariu

7 arome romanesti – amestec de tip pudra

Am reusit sa gasesc timpul necesar unei mici serii de experimente îndreptate spre o idee [...]

55 Comentariu