Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: 7 arome romanesti
Tocurry
Tocana este unul dintre preparatele mele preferate apartinand bucatariei noastre. Eu o consider alternativa romaneasca [...]
10 Comentarii
Pilaf cu 7 arome romanesti
Pilaf cu 7 arome romanesti Acest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un [...]
12 Comentarii
Pastrav cu pasta 7AR si pepene galben
Reteta este simpla, iar odata ce pasta de condimente a fost preparata, “manopera” depusa devine [...]
9 Comentarii
Somon marinat cu pudra 7AR
Iertati-ma pentru acest 7AR din titlu, dar cum amestecul meu de condimente are un nume [...]
4 Comentarii
Condimente în bucate
Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de [...]
19 Comentarii
Pastrav cu praf de “7 arome romanesti”
Am inceput experimentele cu amestecurile de condimente, pe amandoua numindu-le, cam cu economie de imaginatie, [...]
31 Comentariu
7 arome romanesti – amestec de tip pasta
În articolul anterior am descris considerentele pe baza carora am abordat crearea unui amestec de [...]
51 Comentariu
7 arome romanesti – amestec de tip pudra
Am reusit sa gasesc timpul necesar unei mici serii de experimente îndreptate spre o idee [...]
55 Comentariu