Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: adobo
Pui adobo cu legume
“Adobo” inseamna in limba spaniola “condiment” sau “marinada”, si provine din verbul “adobar” – a [...]
17 Comentarii
Pe scurt despre adobo (2)
În aceasta ultima parte a articolului despre adobo, va voi prezenta cateva variante de retete [...]
Pe scurt despre adobo (1)
Vreau sa facem o mica pauza de bucatarie indiana si sa vorbim astazi despre ceva [...]
6 Comentarii
Pe scurt despre otetul din trestie-de-zahar
Cred ca domeniul gastronomic este infinit, iar faptul ca mereu poti descoperi ingrediente culinare inedite [...]
Bucataria filipineza intre chinezi, spanioli si americani – partea 5
Feluri principale Gospodinele gatesc de obicei cateva feluri în fiecare zi. Un fel extrem de [...]
7 Comentarii
Bucataria filipineza intre chinezi, spanioli si americani – partea 1
Introducere Tara aflata la marginea Asiei de sud-est, Filipine a avut parte de influente din [...]