blog de Gastronomie
Corpolenta vinului este una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tinem seama [...]
7 Comentarii
Aciditatea este o trasatura definitorie a vinului. Acizii din vin dau acestuia un gust acrisor, [...]
3 Comentarii
Vinul se produce pe teritoriul tarii noastre de mai bine de 2000 de ani; cu [...]
2 Comentarii
Daca mi-ar fi spus cineva, in urma cu doar cateva luni, ca exista beri de [...]
Asa cum povesteam anterior în cazul vinurilor, în mod similar, cele mai multe dintre beri [...]
Am încercat sa gasesc un cuvant care sa traduca termenul englezesc „brewing”, ce denumeste fabricarea [...]
4 Comentarii
În aceasta a doua parte a articolului dedicat careului de ingrediente ce definesc în principal [...]
Am mai avut, în trecut, o tentativa de a explica brezarea. Am facut-o, din pacate, [...]
6 Comentarii
Probabil ca stiti cu totii ca renovez casa. Am tot pomenit de asta, vaicarindu-ma ca [...]
10 Comentarii
Sake (pronuntat saké) este o bautura japoneza preparata din orez. Aceasta bautura este numita sake [...]
9 Comentarii