Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ale
Berile stil Saison și Grisette
Berile stil Saison Berile stil Saison sunt beri traditionale, rustice, preparate de catre fermierii și [...]
mai
Cornet Oaked
Berea Cornet Oaked Am mentionat de foarte multe ori, atat pe blog cat si verbal, [...]
mai
Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier
În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece, [...]
mai
Berile stil Pilsner (1)
De cand am deschis micul meu restaurant, mi-am dat seama ca publicul larg este mai [...]
4 Comentarii
dec.
Westmalle Tripel
Astazi va voi prezenta din nou o bere clasica, de top mondial. Este socotita de [...]
2 Comentarii
iul.
Duvel
Vreau sa va spun astazi cateva cuvinte despre una dintre berile pe care eu le [...]
3 Comentarii
mai
Trappist Achel Blond
Intr-un articol trecut v-am povestit cate ceva despre berile trapiste. Sunt socotite a fi printre [...]
4 Comentarii
apr.
Primátor India Pale Ale
V-am povestit intr-un articol trecut despre India Pale Ale ca stil de bere. Desi pot [...]
6 Comentarii
apr.
ABCD-ul berii (2)
În aceasta a doua parte a articolului dedicat careului de ingrediente ce definesc în principal [...]
feb.
Un pic de magie la „Cheese & Beer Pairing”
Sunt foarte multumit ca am început proiectul GUXT. Mi-am creat astfel ocazia sa lucrez cu [...]
8 Comentarii
ian.
Pe urmele berii – partea 2
Era crestina Dupa rezerva cu care o tratau grecii si romanii, berea a cunoscut o [...]
18 Comentarii