Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ale
Berile stil Saison și Grisette
Berile stil Saison Berile stil Saison sunt beri traditionale, rustice, preparate de catre fermierii și...
Cornet Oaked
Berea Cornet Oaked Am mentionat de foarte multe ori, atat pe blog cat si verbal,...
Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier
În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece,...
Berile stil Pilsner (1)
De cand am deschis micul meu restaurant, mi-am dat seama ca publicul larg este mai...
4 Comentarii
Westmalle Tripel
Astazi va voi prezenta din nou o bere clasica, de top mondial. Este socotita de...
2 Comentarii
Trappist Achel Blond
Intr-un articol trecut v-am povestit cate ceva despre berile trapiste. Sunt socotite a fi printre...
4 Comentarii
Primátor India Pale Ale
V-am povestit intr-un articol trecut despre India Pale Ale ca stil de bere. Desi pot...
6 Comentarii
ABCD-ul berii (2)
În aceasta a doua parte a articolului dedicat careului de ingrediente ce definesc în principal...
Un pic de magie la „Cheese & Beer Pairing”
Sunt foarte multumit ca am început proiectul GUXT. Mi-am creat astfel ocazia sa lucrez cu...
8 Comentarii
Pe urmele berii – partea 2
Era crestina Dupa rezerva cu care o tratau grecii si romanii, berea a cunoscut o...
18 Comentarii