Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ale

Berile stil Saison și Grisette

Berile stil Saison Berile stil Saison sunt beri traditionale, rustice, preparate de catre fermierii și...

Cornet Oaked

Berea Cornet Oaked Am mentionat de foarte multe ori, atat pe blog cat si verbal,...

Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier

În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece,...

Berile stil Pilsner (1)

De cand am deschis micul meu restaurant, mi-am dat seama ca publicul larg este mai...

4 Comentarii

Westmalle Tripel

Astazi va voi prezenta din nou o bere clasica, de top mondial. Este socotita de...

2 Comentarii

Duvel

Vreau sa va spun astazi cateva cuvinte despre una dintre berile pe care eu le...

3 Comentarii

Trappist Achel Blond

Intr-un articol trecut v-am povestit cate ceva despre berile trapiste. Sunt socotite a fi printre...

4 Comentarii

Primátor India Pale Ale

V-am povestit intr-un articol trecut despre India Pale Ale ca stil de bere. Desi pot...

6 Comentarii

ABCD-ul berii (2)

În aceasta a doua parte a articolului dedicat careului de ingrediente ce definesc în principal...

Un pic de magie la „Cheese & Beer Pairing”

Sunt foarte multumit ca am început proiectul GUXT. Mi-am creat astfel ocazia sa lucrez cu...

8 Comentarii

Pe urmele berii – partea 2

Era crestina Dupa rezerva cu care o tratau grecii si romanii, berea a cunoscut o...

18 Comentarii