blog de Gastronomie
Wonton este denumirea purtata de un tip de coltunasi chinezesti. Termenul se mai translitereaza si [...]
2 Comentarii
Samosa este un fel de coltunas prajit sau copt, continand o umplutura, de obicei sarata, [...]
5 Comentarii
Gyoza denumeste in japoneza un tip de coltunasi, umpluti cu diferite variante de amestecuri de [...]
9 Comentarii
Acest desert isi trage originea din “babka”, o prajitura inalta si cilindrica, din Polonia, unde [...]
Acoperirea umeda a alimentelor Aluaturile care acopera alimentele ce urmeaza sa fie prajite în baie [...]
Termenul “samosa”, sau “samoosa”, denumeste un fel de ghiozlomele (din turcescul “gözleme”, adica niste coltunasi [...]
8 Comentarii
Va propun astazi o gustare simpla, dar delicioasa si prezentabila. Astfel de tarte, cu diverse [...]
Tarta Tatin – o reteta clasica in varianta personala Cum am mai spus, nu ma [...]
Papanasi – reteta traditionala romaneasca Iata ca proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat [...]
Introducere Cred ca termenul “acoperire” va mira. Recunosc ca nu este unul uzitat prin bucatarii; [...]
4 Comentarii
V-am mai povestit despre excelentul gratar pe care am sansa sa lucrez, un Ascona 570MX. [...]
Imbracarea alimentelor intr-un aluat pe baza de amidon de porumb sau cartofi si prajirea lor [...]
Aceasta este ultima parte a articolului dedicat unui produs extrem de simpatic mie: gnocchi. Vom [...]
Introducere Ma bucura mult ca oferta de produse italienesti a crescut pe piata noastra. Printre [...]
Iata o tarta foarte ingenioasa, simpla si extrem de gustoasa si de aromata. Este un [...]
Paratha – lipia indiana Painea este nelipsita de pe mesele noastre, dar putem înca afla [...]
6 Comentarii
Personal nu ma omor dupa pizza. Cred ca mananc una la 2-3 ani, adica m-as [...]
1 Comentariu