blog de Gastronomie
Pulpe de rata la cuptor Mai niciodata, de Pasti, nu ma concentrez doar pe miel. [...]
2 Comentarii
Sosul de visine este un insotitor de nadejde al pieptului de rata; bucataria franceza ofera [...]
Massaman (scris si mussaman, sau matsaman) este un curry thailandez influentat puternic de curry-urile malaeziene, [...]
4 Comentarii
Fileurile delicate de peste sunt posate intr-un lichid aromat si servit cu orez si un [...]
11 Comentarii
Iata o varianta indiana de pilaf, foarte usoara si gustoasa. Reteta provine din sudul Indiei, [...]
“Adobo” inseamna in limba spaniola “condiment” sau “marinada”, si provine din verbul “adobar” – a [...]
17 Comentarii
Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu [...]
16 Comentarii
Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai [...]
Va propun un desert, sa-i zicem, inventie proprie, conceput in fara vitrinei de la magazinul [...]
Aminteam într-o reteta de acum cateva zile de existenta unui amestec de mirodenii curry, în [...]
6 Comentarii
Pho Bo este preparatul national al vietnamezilor si, fara indoiala, cel mai cunoscut in afara [...]
18 Comentarii
5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se [...]
14 Comentarii