Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: anason stelat

Pulpe de rata la cuptor, cu mirodenii si portocale

Pulpe de rata la cuptor Mai niciodata, de Pasti, nu ma concentrez doar pe miel....

2 Comentarii

Piept de rata cu doua piureuri si sos de visine

Sosul de visine este un insotitor de nadejde al pieptului de rata; bucataria franceza ofera...

Curry massaman de pui

Massaman (scris si mussaman, sau matsaman) este un curry thailandez influentat puternic de curry-urile malaeziene,...

4 Comentarii

Peste cu orez si sos picant

Fileurile delicate de peste sunt posate intr-un lichid aromat si servit cu orez si un...

11 Comentarii

Pilau cu creveti

Iata o varianta indiana de pilaf, foarte usoara si gustoasa. Reteta provine din sudul Indiei,...

2 Comentarii

Pui adobo cu legume

“Adobo” inseamna in limba spaniola “condiment” sau “marinada”, si provine din verbul “adobar” – a...

17 Comentarii

Salata calda de castraveti cu bacon

Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu...

16 Comentarii

Rata cu arome exotice, gatita pe placa de cedru

Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai...

30 Comentariu

Paste cu iaurt si dulceata

Va propun un desert, sa-i zicem, inventie proprie, conceput in fara vitrinei de la magazinul...

92 Comentariu

Amestec curry chinezesc

Aminteam într-o reteta de acum cateva zile de existenta unui amestec de mirodenii curry, în...

6 Comentarii

Pho Bo – Supa de vita cu taitei

Pho Bo este preparatul national al vietnamezilor si, fara indoiala, cel mai cunoscut in afara...

18 Comentarii

Amestec chinezesc „5 arome”

5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se...

14 Comentarii