Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: anason stelat
Pulpe de rata la cuptor, cu mirodenii si portocale
Pulpe de rata la cuptor Mai niciodata, de Pasti, nu ma concentrez doar pe miel. [...]
2 Comentarii
apr.
Piept de rata cu doua piureuri si sos de visine
Sosul de visine este un insotitor de nadejde al pieptului de rata; bucataria franceza ofera [...]
oct.
Curry massaman de pui
Massaman (scris si mussaman, sau matsaman) este un curry thailandez influentat puternic de curry-urile malaeziene, [...]
4 Comentarii
aug.
Peste cu orez si sos picant
Fileurile delicate de peste sunt posate intr-un lichid aromat si servit cu orez si un [...]
11 Comentarii
ian.
Pilau cu creveti
Iata o varianta indiana de pilaf, foarte usoara si gustoasa. Reteta provine din sudul Indiei, [...]
2 Comentarii
ian.
Pui adobo cu legume
“Adobo” inseamna in limba spaniola “condiment” sau “marinada”, si provine din verbul “adobar” – a [...]
17 Comentarii
Salata calda de castraveti cu bacon
Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu [...]
16 Comentarii
Rata cu arome exotice, gatita pe placa de cedru
Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai [...]
30 Comentariu
Paste cu iaurt si dulceata
Va propun un desert, sa-i zicem, inventie proprie, conceput in fara vitrinei de la magazinul [...]
92 Comentariu
Amestec curry chinezesc
Aminteam într-o reteta de acum cateva zile de existenta unui amestec de mirodenii curry, în [...]
6 Comentarii
Pho Bo – Supa de vita cu taitei
Pho Bo este preparatul national al vietnamezilor si, fara indoiala, cel mai cunoscut in afara [...]
18 Comentarii
Amestec chinezesc “5 arome”
5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se [...]
14 Comentarii
feb.