Este uimitor cum, nu arareori, un popor este identificat, în mod distinct faţă de altele, printr-unul dintre preparatele sale culinare tradiţionale. Românilor li se atribuie foarte des apelativul de „mămăligar” şi, în multe ocazii, cultura noastră culinară este „redusă” la doar trei preparate: mămăligă, mititei şi sarmale.
(more…)
Cauta
Categorii
Arhiva articole
- Carmen says:Astazi am gatit tul,cumparat proaspat,dupa rețeta ta,a iesit f.bun,chiar daca l-am...
- Marinela says:
- Ioan Carja says:
- Ioan Carja says:
- Stefan Alin says:
- ardei iute asezonare boia bucatarie asiatica bucatarie chinezeasca bucatarie indiana bucatarie italiana bucatarie mediteraneana busuioc ceapa ceapa verde chimion cimbru condimente coriandru creveti curcuma curry dafin ghimbir ierburi aromate lamaie limeta Mirodenii mustar orez oua patrunjel piper piper alb pui Radu Popovici retete asiatice Retete Indiene Retete Italiene retete mediteraneene rosii sare scortisoara sos de soia ulei de masline unt usturoi Video zahar