Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: apa de trandafiri

Chec de iaurt

Nu ma dau deloc in vant dupa deserturile turcesti. Desi sunt foarte variate, majoritatea are...

Placintele cu smochine si curmale

Curmalele si smochinele sunt nelipsite din deserturile marocane. Umplutura acestor placintele, formata din fructe uscate,...

Pe scurt despre bucataria catalana (1)

Acum cativa ani am vizitat Barcelona. Ştiam si pe atunci, bineînteles, ca acest oras este...

2 Comentarii

Rasgulla

Rasgulla este un desert pe baza de branza si sirop dulce si aromat, popular in...

La masa cu stramosii – India (3)

În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca...

2 Comentarii

Orez cu sofran, fructe uscate si alune

Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Orezul dulce cu...

5 Comentarii

Gulab jamun

Gulab jamun – reteta din bucataria indiana Gulab jamun este un desert deosebit, in care...

17 Comentarii

Orez aromat cu apa de flori de trandafiri

Apa de trandafiri este una dintre aromele indragite ale bucatariei persane, unde se foloseste de...

12 Comentarii

Pe scurt despre apa de trandafiri

Am luat acum cateva luni o sticla de apa de trandafiri. Bineinteles, asa cum am...

31 Comentariu

Pe scurt despre înghetata – partea 1

Înghetata este un desert congelat, preparat din produse lactate, cum ar fi laptele si frisca,...