Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: apa de trandafiri

Chec de iaurt

Nu ma dau deloc in vant dupa deserturile turcesti. Desi sunt foarte variate, majoritatea are [...]

Placintele cu smochine si curmale

Curmalele si smochinele sunt nelipsite din deserturile marocane. Umplutura acestor placintele, formata din fructe uscate, [...]

Pe scurt despre bucataria catalana (1)

Acum cativa ani am vizitat Barcelona. Ştiam si pe atunci, bineînteles, ca acest oras este [...]

2 Comentarii

Rasgulla

Rasgulla este un desert pe baza de branza si sirop dulce si aromat, popular in [...]

La masa cu stramosii – India (3)

În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca [...]

2 Comentarii

Orez cu sofran, fructe uscate si alune

Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Orezul dulce cu [...]

5 Comentarii

Gulab jamun

Gulab jamun – reteta din bucataria indiana Gulab jamun este un desert deosebit, in care [...]

17 Comentarii

Orez aromat cu apa de flori de trandafiri

Apa de trandafiri este una dintre aromele indragite ale bucatariei persane, unde se foloseste de [...]

12 Comentarii

Pe scurt despre apa de trandafiri

Am luat acum cateva luni o sticla de apa de trandafiri. Bineinteles, asa cum am [...]

31 Comentariu

Pe scurt despre înghetata – partea 1

Înghetata este un desert congelat, preparat din produse lactate, cum ar fi laptele si frisca, [...]