Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: apa de trandafiri
Chec de iaurt
Nu ma dau deloc in vant dupa deserturile turcesti. Desi sunt foarte variate, majoritatea are...
Placintele cu smochine si curmale
Curmalele si smochinele sunt nelipsite din deserturile marocane. Umplutura acestor placintele, formata din fructe uscate,...
Pe scurt despre bucataria catalana (1)
Acum cativa ani am vizitat Barcelona. Ştiam si pe atunci, bineînteles, ca acest oras este...
2 Comentarii
Rasgulla
Rasgulla este un desert pe baza de branza si sirop dulce si aromat, popular in...
La masa cu stramosii – India (3)
În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca...
2 Comentarii
Gulab jamun
Gulab jamun – reteta din bucataria indiana Gulab jamun este un desert deosebit, in care...
17 Comentarii
Orez aromat cu apa de flori de trandafiri
Apa de trandafiri este una dintre aromele indragite ale bucatariei persane, unde se foloseste de...
12 Comentarii
Pe scurt despre apa de trandafiri
Am luat acum cateva luni o sticla de apa de trandafiri. Bineinteles, asa cum am...
31 Comentariu
Pe scurt despre înghetata – partea 1
Înghetata este un desert congelat, preparat din produse lactate, cum ar fi laptele si frisca,...