Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Apicius
Pe scurt despre garum (1)
Zilele trecute am gatit un stir-fry folosind putin prahok, un condiment cambodgian preparat din peste...
7 Comentarii
Pe urmele pastei de mustar (1)
Unul dintre lucrurile care îmi plac la gastronomie sunt povestile captivante care stau în spatele...
24 Comentariu
Pe urmele foie gras-ului
As fi fost tentat sa cred ca toata lumea a auzit despre acest produs, dar...
36 Comentariu
Mangez-vous français? (2)
Perioada romana Dupa cucerirea Galiei de catre Cezar, bucataria romana a exercitat o influenta din...
14 Comentarii
Adio si un praz verde!
Vreau sa fac putin lobby pentru un condiment extrem de gustos, dar mai putin apreciat...
2 Comentarii
Morcovul, de la negru la portocaliu – partea 1
Morcovul salbatic (Daucus Carota) este una dintre numeroasele plante ce apartin ordinului Umbelliferae. El are...
3 Comentarii
Sparanghel – Hrana regilor
Sparanghel – totul (sau…aproape totul) despre aceasta leguma Sparanghel – Ce este? Cum il alegem?...
23 Comentariu
Aromele istoriei (2)
Antichitatea Exista multe documente si insemnari diferite care arata ca pe la 2600 i.CH., egiptenii...