blog de Gastronomie
Zilele trecute am gatit un stir-fry folosind putin prahok, un condiment cambodgian preparat din peste [...]
7 Comentarii
Unul dintre lucrurile care îmi plac la gastronomie sunt povestile captivante care stau în spatele [...]
As fi fost tentat sa cred ca toata lumea a auzit despre acest produs, dar [...]
Perioada romana Dupa cucerirea Galiei de catre Cezar, bucataria romana a exercitat o influenta din [...]
14 Comentarii
Vreau sa fac putin lobby pentru un condiment extrem de gustos, dar mai putin apreciat [...]
2 Comentarii
Morcovul salbatic (Daucus Carota) este una dintre numeroasele plante ce apartin ordinului Umbelliferae. El are [...]
3 Comentarii
Sparanghel – totul (sau…aproape totul) despre aceasta leguma Sparanghel – Ce este? Cum il alegem? [...]
Antichitatea Exista multe documente si insemnari diferite care arata ca pe la 2600 i.CH., egiptenii [...]