blog de Gastronomie
Zilele trecute am gătit un stir-fry folosind puţin prahok, un condiment cambodgian preparat din peşte [...]
7 Comentarii
Unul dintre lucrurile care îmi plac la gastronomie sunt poveştile captivante care stau în spatele [...]
Aş fi fost tentat să cred că toată lumea a auzit despre acest produs, dar [...]
Perioada romană După cucerirea Galiei de către Cezar, bucătăria romană a exercitat o influenţă din [...]
14 Comentarii
Vreau sa fac putin lobby pentru un condiment extrem de gustos, dar mai putin apreciat [...]
2 Comentarii
Morcovul salbatic (Daucus Carota) este una dintre numeroasele plante ce apartin ordinului Umbelliferae. El are [...]
3 Comentarii
Sparanghel – totul (sau…aproape totul) despre aceasta leguma Sparanghel – Ce este? Cum il alegem? [...]
Antichitatea Exista multe documente si insemnari diferite care arata ca pe la 2600 i.CH., egiptenii [...]