blog de Gastronomie
In indoneziana “bumbu” inseamna “asezonat” si “asezonator”, “dasar” inseamna “de baza”, iar “jingga” inseamna “portocaliu”. [...]
3 Comentarii
In indoneziana “bumbu” inseamna “asezonat” si “asezonator”, “dasar” inseamna “de baza”, iar “merah” inseamna “rosu”. [...]
In indoneziana “bumbu” inseamna “asezonat” si “asezonator”, “dasar” inseamna “de baza”, iar “kuning” inseamna “galben”. [...]
Dakgangjeong este un termen coreean ce denumeste bucati de pui prajite in baie de ulei [...]
4 Comentarii
Bumbu kacang este un superb sos de arahide, picant, aromat si condimentat, conceput in special [...]
2 Comentarii
Massaman (scris si mussaman, sau matsaman) este un curry thailandez influentat puternic de curry-urile malaeziene, [...]
Se pare ca iarna se apropie cu pasi din ce în ce mai hotarati. Nu [...]
Introducere Cred ca termenul “acoperire” va mira. Recunosc ca nu este unul uzitat prin bucatarii; [...]
Tsire este un amestec de mirodenii specific Africii occidentale. Desi aceasta zona cuprinde 16 state [...]
5 Comentarii
Acest tip de frigarui, insotite de un sos de arahide, sunt originare, se pare, din [...]
14 Comentarii
Va propun o reteta care, desi listeaza un sir lung de ingrediente, este foarte simpla [...]
15 Comentarii