arde-iute | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Dulce-de-iute se pregăteşte de noul sezon

Ieri seară (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de condimente a sezonului 2011. Aceste degustări se vor relua, probabil, în luna octombrie, atunci când ardeii iuţi sunt în plin sezon, copţi şi roşii la culoare.

Vreau să mulţumesc celor câteva sute de persoane care au participat la degustările organizate de mine, pentru disponibilitate, interes şi timpul pe care mi l-au alocat şi profit de acest scurt anunţ pentru a le da vestea că, începând cu luna iulie, voi organiza primele degustări de dulceţuri naturale: nuci verzi, cireşe amare, vişine şi trandafiri.

Vă aştept cu drag. Până atunci, vă doresc o vară frumoasă şi plină de bucurii!

Produsele “dulce-de-iute”, în variantele verde şi roşie, şi “arde-iute” sunt la îndemâna doritorilor, în limita stocului, prin comandă online.

Citeste tot

Fun & Grill – aprilie 2012

Petreceţi o mini-vacanţă culinară, alături de mine şi de alţi pasionaţi ai gătitului, la Casa “Mara”, din Slănic, judeţul Prahova! Sunteţi poftiţi nu doar la mâncat şi băut, ci şi la povestiri şi schimburi de impresii despre călătorii pe meleaguri exotice sau europene, despre arome şi gusturi rare. De asemenea, sunteţi invitaţi să gătim împreună câteva reţete deosebite.

Vom discuta reţete de marinade gustoase, sosuri aromate şi condimente. Veţi avea, de asemenea, şansa de a lucra cu unul dintre grătarele cele mai performante şi mai versatile care se găsesc pe piaţa noastră, Ascona 570 MX de la OutdoorChef.
(mai mult…)

Citeste tot

Degustare de condimente, aprilie 2012

Vă invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-12, sector 1, Bucureşti, la deja traditionala degustare de condimente. Cei care au mai fost la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor, cu personalitate şi şarm. Am reţinut, ca de obicei, sala de la demi-sol, total separată, unde nu vom fi deranjaţi de nimeni.

(mai mult…)

Citeste tot

Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

Ieri seară, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizată împreună cu restaurantul „The Harbour”. Profit de acest articol ca să mulţumesc echipei de acolo. De fiecare dată s-a comportat impresionant: adaptabilă, rapidă, făcând faţă cu brio oricăror situaţii neprevăzute. Ei i se datorează într-o bună măsură faptul că degustările mele au succes şi că participanţii se simt foarte bine.
(mai mult…)

Citeste tot