Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: arde-iute
Piept de rata cu cartofi noi si fructe uscate
Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta...
26 Comentariu
Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon
Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de...
5 Comentarii
Fun & Grill – aprilie 2012
Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa...
2 Comentarii
Degustare de condimente, aprilie 2012
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
36 Comentariu
Degustare de condimente, martie 2012 – urmare
Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata...
6 Comentarii
Si a fost Marea Gratareala – martie 2012
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din...
10 Comentarii
Degustare de condimente, martie 2012
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
25 Comentariu
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...
Salata de orez cu pui si struguri
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta salata este...
4 Comentarii
Degustare de condimente, februarie 2012
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
60 Comentariu
Marea Gratareala
Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din...
10 Comentarii
Bilant 2011
2011 a murit, traiasca 2012! Am încheiat un an extrem de interesant, plin de evenimente....
38 Comentariu
Degustare la "The Harbour"
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment...
4 Comentarii
Maine, degustare de condimente la "The Harbour"
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei, sector 1,...
4 Comentarii
Degustare de condimente
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental...
6 Comentarii