Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: arde-iute
Piept de rata cu cartofi noi si fructe uscate
Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta [...]
26 Comentariu
Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon
Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de [...]
5 Comentarii
Fun & Grill – aprilie 2012
Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa [...]
2 Comentarii
Degustare de condimente, aprilie 2012
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
36 Comentariu
Degustare de condimente, martie 2012 – urmare
Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata [...]
6 Comentarii
Şi a fost „Marea Gratareala” – martie 2012
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din [...]
10 Comentarii
Degustare de condimente, martie 2012
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
25 Comentariu
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, [...]
Salata de orez cu pui si struguri
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta salata este [...]
4 Comentarii
mart.
Degustare de condimente, februarie 2012
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
60 Comentariu
Marea Gratareala
Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din [...]
10 Comentarii
Bilant 2011
2011 a murit, traiasca 2012! Am încheiat un an extrem de interesant, plin de evenimente. [...]
38 Comentariu
Degustare la "The Harbour"
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment [...]
4 Comentarii
Maine, degustare de condimente la "The Harbour"
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, [...]
4 Comentarii
Degustare de condimente
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental [...]
6 Comentarii