blog de Gastronomie
Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta [...]
Ieri seară (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de [...]
5 Comentarii
Petreceţi o mini-vacanţă culinară, alături de mine şi de alţi pasionaţi ai gătitului, la Casa [...]
2 Comentarii
Vă invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa [...]
Ieri seară, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizată [...]
6 Comentarii
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slănic-Prahova, cea de-a doua ediţie din [...]
10 Comentarii
Vă invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa [...]
Miercuri seară, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta salata este [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
7 Comentarii
Vă invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa [...]
Dragilor, vă invit la „Marea Grătăreală”. Vreau ca în fiecare lună să vă scot din [...]
2011 a murit, trăiască 2012! Am încheiat un an extrem de interesant, plin de evenimente. [...]
Aseară am fost ocupat în calitate de producător de condimente. Probabil că în acest moment [...]
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, [...]
Vă vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul că am început să produc experimental [...]