blog de Gastronomie
Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta [...]
Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de [...]
5 Comentarii
Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa [...]
2 Comentarii
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata [...]
6 Comentarii
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din [...]
10 Comentarii
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta salata este [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
7 Comentarii
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
Dragilor, va invit la „Marea Gratareala”. Vreau ca în fiecare luna sa va scot din [...]
2011 a murit, traiasca 2012! Am încheiat un an extrem de interesant, plin de evenimente. [...]
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment [...]
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, [...]
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental [...]