Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: asafoetida

Besan Paare – Crackeri crocanti din faina de naut

Acesti crackeri au un gust deosebit, datorat fainii de naut si mirodeniilor. Sunt o gustare...

6 Comentarii

Pyaz ke pakore

Pokora, pakoda sau bhajia sunt diversele denumiri sub care sunt cunoscute aceste gustari. La origine...

6 Comentarii

Pe scurt despre rasam si charu podi

Va propun din nou o mica poveste despre un amestec de mirodenii indian. Nici nu...

Pe scurt despre chammanthi podi

Am mai vorbit pe acest blog despre multe amestecuri de mirodenii întalnite în bucataria subcontinentului...

6 Comentarii

La masa cu stramosii – India (15)

Acest nou episod al articolului dedicat culturii culinare indiene continua seria bucatariilor regionale ale tarii,...

4 Comentarii

La masa cu stramosii – India (12)

Revin astazi la serialul dedicat formarii si dezvoltarii artei culinare din subcontinentul indian, prezentandu-va pe...

9 Comentarii

La masa cu stramosii – India (7)

Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate...

7 Comentarii

Pe scurt despre milagu podi

Bucataria sud-indiana a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucatariile regionale ale Indiei care s-a format;...

10 Comentarii

Pe scurt despre pulusu podi

Pulusu podi Desi am mai vorbit despre alte cateva amestecuri de mirodenii folosite în imens...

14 Comentarii

Curry de pui cu linte galbena

Va propun o reteta interesanta, originara din Pakistan si nordul Indiei. Dupa cum vedeti, se...

21 Comentariu

Pe scurt despre chaat masala

Continuu astazi seria de articole despre amestecurile de mirodenii folosite atat de des în bucatariile...

8 Comentarii