Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: asafoetida
Besan Paare – Crackeri crocanti din faina de naut
Acesti crackeri au un gust deosebit, datorat fainii de naut si mirodeniilor. Sunt o gustare...
6 Comentarii
Pyaz ke pakore
Pokora, pakoda sau bhajia sunt diversele denumiri sub care sunt cunoscute aceste gustari. La origine...
6 Comentarii
Pe scurt despre rasam si charu podi
Va propun din nou o mica poveste despre un amestec de mirodenii indian. Nici nu...
Pe scurt despre chammanthi podi
Am mai vorbit pe acest blog despre multe amestecuri de mirodenii întalnite în bucataria subcontinentului...
6 Comentarii
La masa cu stramosii – India (15)
Acest nou episod al articolului dedicat culturii culinare indiene continua seria bucatariilor regionale ale tarii,...
4 Comentarii
La masa cu stramosii – India (12)
Revin astazi la serialul dedicat formarii si dezvoltarii artei culinare din subcontinentul indian, prezentandu-va pe...
9 Comentarii
La masa cu stramosii – India (7)
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate...
7 Comentarii
Pe scurt despre milagu podi
Bucataria sud-indiana a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucatariile regionale ale Indiei care s-a format;...
10 Comentarii
Pe scurt despre pulusu podi
Pulusu podi Desi am mai vorbit despre alte cateva amestecuri de mirodenii folosite în imens...
14 Comentarii
Curry de pui cu linte galbena
Va propun o reteta interesanta, originara din Pakistan si nordul Indiei. Dupa cum vedeti, se...
21 Comentariu
Pe scurt despre chaat masala
Continuu astazi seria de articole despre amestecurile de mirodenii folosite atat de des în bucatariile...
8 Comentarii