Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Ascona 570MX
Sunday Grilling – meniu marocan, 21 aprilie 2013
Duminica 21 aprilie 2013, la orele 13:00, in str. maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul...
A fost "Sunday Grilling" – 24 martie 2013
Duminica trecuta, pe o vreme rece si cam neprietenoasa, am sustinut ca amfitrion cel de-al...
Sunday Grilling, 24 martie 2013
Duminica trecuta a reînceput seria evenimentelor „Sunday Grilling” si, desi vremea a fost racoroasa si...
Sunday Grilling, 17 martie 2013
A venit primavara, si nu singura, caci odata cu îmblanzirea vremii a reînceput si seria...
Dorada la gratar cu salmoriglio
Salmoriglio condimenteaza carnea de orice fel, de la porc la peste, gatita pe gratar. Merge...
8 Comentarii
Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon
Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus...
40 Comentariu
File de porc in aluat
V-am mai povestit despre excelentul gratar pe care am sansa sa lucrez, un Ascona 570MX....
8 Comentarii