Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Ascona 570MX

Sunday Grilling – meniu marocan, 21 aprilie 2013

Duminica 21 aprilie 2013, la orele 13:00, in str. maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul...

A fost "Sunday Grilling" – 24 martie 2013

Duminica trecuta, pe o vreme rece si cam neprietenoasa, am sustinut ca amfitrion cel de-al...

Sunday Grilling, 24 martie 2013

Duminica trecuta a reînceput seria evenimentelor „Sunday Grilling” si, desi vremea a fost racoroasa si...

Sunday Grilling, 17 martie 2013

A venit primavara, si nu singura, caci odata cu îmblanzirea vremii a reînceput si seria...

Dorada la gratar cu salmoriglio

Salmoriglio condimenteaza carnea de orice fel, de la porc la peste, gatita pe gratar. Merge...

8 Comentarii

Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon

Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus...

40 Comentariu

File de porc in aluat

V-am mai povestit despre excelentul gratar pe care am sansa sa lucrez, un Ascona 570MX....

8 Comentarii