blog de Gastronomie
Aceasta reteta este o adaptare dupa retetele de chana masala (sau chole masala) indiene si [...]
6 Comentarii
Revenim la serialul care trateaza formarea culturii culinare indiene, iar în episodul de astazi vom [...]
5 Comentarii
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]
Sambaar (scris adesea si sambar sau sambhar) este un curry vegetarian preparat din linte si [...]
4 Comentarii
Sper ca va mai aduceti aminte de “baghar”. Aceasta tehnica indiana de asezonare ne poate [...]
Probabil ca ati întalnit uneori termenul „mogul” asociat adesea cu notiunea de bucatarie indiana. Ştiti [...]
15 Comentarii
Iata o reteta foarte aromata, cu gust “rotund” si bogat, condimentata in mod echilibrat. Orezul [...]
11 Comentarii
Bucataria indiana este extrem de ingenioasa in folosirea aromelor. Am descris-o intr-un articol anterior ca [...]
Nautul, numit de indieni “channa dal”, este un ingredient ce contine multe proteine si fibre. [...]
Este o reteta condimentata si racoritoare, un fel de alternativa la celebra salata raita (preparata [...]